Most érkezett! A súlyos beteg Boros Lajos elkeseredettségében EZT a levelet írta az orvosainak! - Mi csak egyetérteni tudunk szavaival!


Elképesztő, de ez is jól mutatja az itthoni egészségügy helyzetét.. hiába vár a műtétre, mert...


Az orvosai április elején úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább, mivel egyre rosszabb állapotba került. Igaz, a beültetett pacemakere ideiglenesen rendben tartja Boros Lajos ingadozó vérnyomását, de elkopott szívbillentyűi nagy bajt okozhatnak. Pont ezért türelmetlen a népszerű rádiós.

„Mivel újabb és újabb dokikat vonnak be a műtétemről döntő konzíliumba, két napja mindegyiknek írtam e-mailt' – kezdte Boros Lajos. 'Mivel ezek az orvosok nem egy kórházban dolgoznak, felmerült bennem, hogy esetleg nekem kellett volna átvinnem az egyik által kért vizsgálat eredményét a másikhoz. Ezt kérdeztem meg tőlük, hogy mi a helyzet, szükség van-e még valamilyen papírokra, vagy egyáltalán mondjanak valamit, hogy miért halasztódik egyfolytában a műtétem. Eddig úgy volt, hogy már május elején, de legutóbb a főorvos azt mondta, leghamarabb júniusban, de az is lehet, hogy júliusban… Most akkor mikor is? Pedig én már nagyon szeretnék túllenni rajta, mert minél tovább tolódik, annál később gyógyulok meg és nekem rengeteg tervem van a nyárra...”


Reméljük Boros Lajost mihamarabb és komplikációk nélkül sikerül megműteni. Senki sem örülne neki, ha hónapokat tolódna a beígért műtétje. Mi veled vagyunk Lali Király! Sok türelmet és kitartást kívánunk!