Nyílt levél azoknak az ismerőseimnek, akiknek még él az anyukájuk! Ha csak egy kicsit is egyetértesz soraimmal, kérlek jelezd egy ❤-el!


Őszintén elgondolkodtató sorok anyák napja alkalmából!


Jessica Wolstenholm évek óta szabadúszó íróként dolgozik, és általában gyereknevelés és anyaság témában osztja meg véleményét a blogjában, ami a Grace for Moms címet viseli. Most, egy tőle meglehetősen szokatlan formátumot választott; nyílt levélben szólt azokhoz a közeli ismerőseihez és barátaihoz, akiknek az anyukája még él. Mindezt Anyák Napja alkalmából.

„Kedves barátaim,

Függetlenül attól, hogy mennyire álltok közül az anyukátokhoz, keressétek meg őt ezen a héten.

Függetlenül attól, hogy tök egyformán gondolkoztok, vagy egyetlen dologban sem értetek egyet, nézz most bele a szemébe, és mondd el neki, milyen fontos neked.

Függetlenül attól, hogy jól szeretett-e, vagy sem, mondd el neki, hogy mennyire becsülöd őt, vagy csak öleld meg őt szívből. Érteni fogja.

Függetlenül attól, hogy valódi példakép volt-e, vagy olyasvalaki, akire semmiben se szeretnél hasonlítani, mondd el neki, milyen sokat tanultál tőle.


Függetlenül attól, hogy jó anyának tartod vagy sem, még itt van neked, és már pusztán ez a tény óriási lehetőségeket rejt magában mindkettőtöknek.

Hívd fel, öleld meg, vedd körül a szereteteddel, mindegy, hogy magától jön, vagy rá kell venned magad.

Ha rosszban vagytok, próbáljatok meg kibékülni.

Ha összekülönböztetek, keressétek a kompromisszumot, a közös megoldást.

Ha folyton elfoglalt vagy, és úgy érzed, nincs időd rá, keress!

Tavaly ilyenkor eszembe sem jutott, hogy valaha anyu nélkül ünneplem majd az Anyák Napját. És tessék. Épp ezért azt szeretném, hogy nektek, drága barátaim, ne kelljen átélnetek azt, amit most nekem. Kérlek, ne hagyjatok egy napot se eltelni úgy, hogy nem beszéltetek az anyukátokkal.”
Nézzetek magatokba, és ha kicsit is egyetértetek, kérjük adjátok tovább eme sorokat!