PÉLDÁTLAN! Bogdán László az egyetlen magyar, aki ilyen önzetlenül állt ki Kulka János mellett! Erre tényleg nincsenek szavak, le a kalappal! ❤ Figyeljétek mit tett:


Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Kulka Jánost súlyos betegsége alatt és most gyógyulása kezdetén is érte hidegebbnél, hidegebb zuhany. Szinte nincs ember, aki ne bántotta volna ŐT! Megelégelte ezt Bogdán László Cserdi község Polgármestere és ezt a levelet írta Neki:


"Tisztelt Művész Úr! Nincs nap,mely eltelne az Ön neve nélkül a médiában. Elnézést,de nem hagyhattam tovább szó nélkül. Önt évek óta csodálom művészi teljesítményéért. Tudom,hogy most önnek pihenésre,nyugalomra van szüksége! Kérem Önt,ne foglalkozzon semmilyen csípős,sajnálkozó megjegyzésekkel!


Azért merek Ön mellé állni,mert átélem,hogy "lecigányoznak, lebuziznak,stb. Teszem a dolgom,hisz van mit! Önnek nem kell semmiért szégyenkeznie,magyarázkodnia,hisz mindannyian EMBEREK vagyunk,hibázunk,jót cselekszünk.... Semmi mást nem kívánok Önnek,csak tiszta szívből jövő türelmet és megbocsátást embertársai felé,mert ők talán nem is tudják mit cselekszenek! Bocsásson meg nekik!" 
Őszinte Tisztelettel: Bogdán László
EZ IGEN! Példátlan szép sorok ezek, egy őszinte IGAZ EMBERTŐL! Osszátok meg szavait, mert igazán szívéből szólt!