RÉMÁLOM! Segítsetek! SZÖRNYŰ ami a kislányommal történt! A rendőrség mellett a ti szíves segítségeteket is szeretném kérni! Könyörgöm hallgassatok meg! Ha van szíved, oszd meg! Köszönöm!


Kedves mindenki! Sosem írtam még egyetlen közösségi oldalra sem, de most már nem tudok kihez fordulni. Ez a szörnyűség 3 nappal ezelőtt, vasárnap este történt velem. Azaz velünk. A rendőrségnek azonnal jeleztük az esetet, de eddig nem vezetett eredményre a nyomozás. 


A csatolt képet a police.hu weboldalról, a rendőrség engedélyével teszem itt közzé! Ugyanis, mint kiderült ők is körözik az adott személyt (Bernáth László) lopás és testi sértés vádjával! (Közepes magasságú, barna bőrű és a képen is látott rövid hajú 26 éves férfit keres a rendőrség és ÉN IS! )
Kislányom, a 12 éves kis Edina kb este 7 óta fele, sötétedés környékén lent játszott a barátaival a Zrínyi utcai ( Budapest, Zrínyi u. 3a) játszótéren, ahogy mindig is szoktak. Ezzel eddig soha nem volt gond. Tegnapig.. Sírva és rettegve jött haza (hála istennek nagyon közel lakunk), hogy a fent megnevezett személy eleinte kedvesen, majd erőszakosan különböző édességeket kínálva közelített felé, majd mikor már elfogyott a türelme ordibálni kezdett vele és megszorította a karját is..


Kislányom bevallása szerint, ha nem futott volna el és tépte volna ki a karját a férfi kezéből, akár tettlegességig is fajult volna dolog.. Bele gondolni sem merek... elképzelni se tudom, hogy mi történt volna, ha a kislányom nem úgy viselkedik, ahogy tanítottam neki.. Idegenektől soha semmit nem fogadunk el..! 

Kedves Pestiek! Kedves mindenki! A saját és a TI gyermekeitek érdekében, kérlek OSSZÁTOK MEG írásom, egy ilyen, a rendőrség által is veszélyesnek kikiáltott ember NEM maradhat szabadlábon, nem maradhat az utcákon, mert VESZÉLYES! A kislányom már 3. éjszaka sír, mert rémálmai vannak.. 
Hálásan köszönöm mindenkinek, aki megosztva, ezzel is segítve a nyomozást és a lelki békémet, hogy minél hamarabb kézrekerülhet ez a veszélyes bűnöző! Köszönöm nektek!
Falusi Mariann