RENDHAGYÓ! A 2 gyermekes Majka üzenete Farkas Ferikének, aki hidegvérrel végzett a 8 éves kislánnyal. Könnyeinkkel küszködve olvastuk sorait! Egy megosztással fejezd ki, ha te is egyetértesz!


Korábban már beszámoltunk róla, hogy a 16 éves Farkas Ferenc milyen gyalázatos módon vetett véget egy 8 éves Sólyi kislány, Adrienn életének. Az eset az egész országot megrázta és megbotránkoztatta. 


Nem csoda, ha egy egy ismertebb média személyiség is hangot adott szavának az igencsak kirívó esettel kapcsolatban. Legutóbb Majoros Péter, az az Majka osztotta meg véleményét az interneten a sajnálatos tragédiával kapcsolatban. Sorait változtatás nélkül idézzük:

"Kedves mindenki! Sokan kérdeztétek tőlem, hogy mit gondolok ezzel a szörnyű esettel kapcsolatban. Két gyermekes apukaként igen mélyen érinti a lelkemet a dolog. Nagyobbik fiam pár év múlva szintén 8 éves lesz és a gyomrom összeszorul, ha csak belegondolok, hogy egy ilyen tragédia miatt csörrenne meg a telefonom.. Egyrészt megértem a részben szerintem felelős édesanyát, aki nem adta, vagy nem tudta megadni a megfelelő nevelést a fiának.. megértem hatalmas anyai fájdalmát, hogy most évekig (jobb esetben) nem láthatja fiát viszont csak a börtönben.. 


Másrészt mélyen elítélek mindenkit, aki ilyen, bizonyítottan hidegvérrel képes elvenni egy ártatlan kislány életét. Őszinte leszek.. Bűnhődnie kell. Egy ilyen tett nem maradhat büntetlen. Csak kívánom a fiatal srácnak, hogy eltudjon magában ezzel számolni.. Én nem tudnék.. Ezúton kívánok hatalmas erőt a családnak. Mély együttérzésem feléjük. Fájdalmatok enyhülni fog. Ne feledjétek, az idő mindenre gyógyír.." 
Maradok tisztelettel,
Maja