RENDHAGYÓ! A 65 éves Magdi néni online petíciót indított a Vajna házaspár ellen! Kérjük csatlakozzatok hozzá Ti is! EZT kéri csak tőletek! - Osszátok meg, ha nektek is elegetek van a Vajna házaspárból!


Rendhagyó! Példátlan levelet küldött be hozzánk egyik olvasónk! A levél tartalma Andy Vajnára és kedves feleségére, Vajna Tímeára irányul. Ilyet eddig még nem láttunk, sőt nem is olvastunk, és csak TÁMOGATNI tudjuk az idős néni kezdeményezését! Figyeljétek meg mit és miért ír, és csatlakozzátok hozzánk ti is!


Megdöbbentő sorait változtatás nélkül közöljük:

"Kedves mindenki, kedves internetes közösségek! 
Székhelyi Magdolna vagyok, 65 éves budapesti lakos. Már évek óta kénytelen vagyok a helyi és az online médiában olvasni a kedves Vajna házaspárról, akik szinte mindig valamilyen polgárpukkasztó vagy pocskondiázó téma nyomán bukkanak fel. Hiába nem akarok róluk hallani, egyszerűen MINDENHOL ott vannak, akármit csinálok tőlük hangos a helyi és az internetes sajtó is! Ebből elég! Lehet kiröhögtök, lehet más ezt eddig nem merte, de akkor én most szeretném ezt elkezdeni! ONLINE petíciót indítok A Vajna házaspár ellen, hogy többet ne legyen róluk szó az interneten és hagyják abba az állandó mocskolódó viselkedésüket. Ha már csak ezzel leállnak és célba ér üzenetem, már sikeres volt a kezdeményezés! A következőket szeretném kérni tőletek alázattal polgártársaim:


Először is Osszátok meg ezt a levelem! Másodjára kommentben írjátok oda, hogy STOP Vajna! Ezzel is jelezve, hogy betelt a pohár és nem akartok többet hallani róluk sehol, semmilyen formában! Higgyétek el, elfog jutni hozzájuk, hisz az internet és a közösségi média ereje hatalmas. Ezen írásom a legtöbb facebook közösségnek körbeküldöm, szóval biztos, hogy találkozni fogtok vele!
Remélem sokan egyetértenek majd velem és csatlakozni, segíteni fogtok nekem! 
Tisztelettel,
Székhelyi Magdolna
STOP VAJNA! Kérlek OSSZÁTOK MEG TI IS!