Rendhagyó! Ennél a magyar fiatalembernél végső stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak. Ő nem kérte a kemoterápiát, helyette Ezt a 4 fűszert kezdte el mindennap használni! Hallgassátok meg történtet! Osszátok, erről jobb ha mindenki tud!


Amit az orvosok és a gyógyszeripar nem reklámoz: Következzék a magyar fiatalember hihetetlen, de annál rendhagyóbb története, ami sokaknak reményt adhat! Krisztiánnál több mint 5 éve végső stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak. A fiatal férfi a kemoterápia helyett úgy döntött, hogy inkább az életmódváltást választja. 


Mindenkinek a saját döntéséhez joga van. Krisztián a táplálkozásában drasztikus változtatásokat vezetett be, hogy legyőzze a gyilkos kórt. És le is győzte.

Az akkor 26 éves fiatalember saját döntése szerint visszautasította a kemoterápiát és táplálkozási változásokat vezetett be, ezt a 4 rákölő fűszert kezdte el használni: a kurkumát, oregánót, cayenne paprikát és a fokhagymát. Krisztián elmondása szerint minden nap fogyasztanunk kellene ezeket az erősen rákölő hatású fűszereket. Leginkább azoknak ajánlja, akik szeretnék elkerüli a megszokott rákkezelési orvosi eljárásokat, és szeretnének meggyógyulni.

Ételeinkhez tudatosan adagolva, napi rendszerességgel fogyasztva jó hatást érhetünk el vele a rákkal szemben. A fiatalember bár legyőzte a rákot, még ma is naponta használja a fűszereket. Mindezek közül talán a kurkuma a leghatásosabb, hiszen tartalmazza az erős rákellenes anyagot a kurkumint. A kurkuminról klinikailag kimutatták, hogy gátolja a rákos sejtek burjánzását. Természetes sejthalált képes produkálni a rákos sejtekben.

Az oregánó nagyon erős antioxidáns hatással rendelkezik, egy teáskanál belőle ugyanolyan erővel rendelkezik, mint két pohár vörös szőlő. Szintén tartalmaz olyan vegyületet, mely a rákos sejtek elhalását ösztönzi. Emellett pedig sok benne a K-vitamin és a vas is. Az oregánó a természet antibiotikuma, baktériumölő hatása a penicillinével vetekszik. De enyhíti az orrmelléküreg gyulladást és a tüdőgyulladást is, eltünteti a szemölcsöket valamint a fejbőrről a korpát, segít ízületi fájdalmak esetén, és még az idegeket is nyugtatja.


A fokhagymának olyan erős rákellenes hatása van, hogy blokkolni tudja az összes rákkeltő anyag aktivitását a testben. Emellett pedig lassítja a már kialakult rákos sejtek szaporodását is. Minden nap legalább egy gerezd fokhagymát kellene elfogyasztanunk. Kriszitán naponta apróra vágta és lenyelte akárcsak a tablettát.

A cayenne paprika amennyire égeti és csípi torkunkat, nyelvünket evés közben, annyira hatásos is. Kapszacin tartalma miatt segíti a rákos sejtek halálát. Ami miatt a legnagyobb hírnevét kivívta, az a szívre és az erekre gyakorolt élénkítő és gyógyító hatása, ugyanis tapasztalatok szerint 30 másodperc alatt képes megállítani a szívrohamot. Továbbá: Javítja a keringést, újjáépíti a vérsejteket, csökkenti a koleszterint, eloszlatja a triglicerideket (a trigliceridek a táplálkozás által felvett zsírok legfőbb alkotóelemei.

Krisztián ma már boldogan él Budapesten és már a családalapítást fontolgatja. Emellett Ő próbál másoknak segíteni, hogy legyőzzék a rákot!

Elmondta, hogy mind a négy fűszert napi rendszerességgel fogyasztja, salátaöntetbe teszi és legtöbb ételébe belekeveri, így most már teljesen gyógyultnak mondja magát. Gratulálunk Krisztiánnak ehhez a bátor döntéséhez, és hogy így próbál segíteni másokat! Hosszú, egészséges és boldog életet kívánunk neki! Osszátok meg történetét, erről jobb ha mindenki tud hazánkban (is)!