Sírva küldte el üzenetét hozzánk Ilonka néni, akivel a posta ilyen ALJAS dolgot tett! Erre nehéz szavakat találni! - Segítsetek, hogy eljuthasson üzenete az illetékesekhez! Kérjük adjátok tovább!


Egyik olvasónk küldte el hozzánk az alábbi tényleg sajnálatos és szinte elképesztő történetet! Sajnos nem egyedi az eset hazánkban...!


"Kedves mindenki! Elmesélném történetemet! A kislányom, aki még csak 42 éves volt, nemrégiben elhunyt. Az orvosok mindent megpróbáltak, hogy megmentsék az életét és kigyógyuljon belőle, de a szörnyű kór a rák legyőzte őt. Egy gyönyörű 10 éves kislányt hagyott maga után, akit egyedül nevelt. Most, hogy nincs többé, magamhoz vettem a kisunokámat és én nevelem tovább és próbálok mindent megadni neki. A lényeg most következik. Van nekem egy nővérem, aki nagyon távol lakik tőlünk, de folyamatosan próbált nekünk anyagilag segíteni amennyire a kis nyugdíja ezt megengedte. Többször is küldött borítékban (bankszámlája nincs hogy utaljon) pénzt néhány ezer forintot de valami rejtélyes ok folytán soha nem érkezett meg. Kérdem én, milyen postások (kézbesítők) dolgoznak a Magyar Postánál? Átnézik és kinyitják a borítékokat, ha úgy gondolják hogy pénz lehet benne!


Hogy nem ellenőrzi Ezt senki, hogy ne történhessen ilyen? Tudom, hogy mindig azt mondják pénzt vagy bármi más értéket soha ne küldj postán, de nem gondoltam volna, hogy ez tényleg megtörténhet a mai világban, a mai Magyarországban! Mélységesen, leírhatatlanul csalódott vagyok!" 

Örülnék, ha megosztanátok történetemet, Nem csak azért, hogy eljusson az illetékesekhez, hanem azért is, hogy más ne járjon így, és még véletlenül se merjen a postán borítékban pénzt küldeni.
Köszönettel: özv. Rátódi Kálmánné (Ilonka néni)