SOS! 21 napja eltűnt a kislányom, mindössze 12 éves és a Rendőrség vonogatja a vállát! Hol vagy egyetlen gyermekem? A szívem megszakad! Zokogok érted minden nap! Könyörgök adjátok tovább!


Kedves mindenki! Már nem tudok kihez fordulni! Már 21.napja, hogy eltűnt a kislányom nyílt üzenetben kérem számon a rendőrséget miért nem tesznek semmit, a gyámügyet hogy veszhetnek el a bürokrácia útvesztőiben a gyerekek!


Utolsó erőmmel megpróbálom elérni ,hogy minél nagyobb visszhangja legyen ennek az egész gyermekeltűnésnek, hogy ISMÉTLEM a rendőrök nem tesznek semmit ,hogy elvesznek a rendszerben a gyerekek.Nem csak az én gyermekem miatt teszem, hanem a sok eltűnt gyermek miatt is, az oldalamon vagy nyilvános megosztásaimban láthatjátok, és oszthatjátok ha gondoljátok a levelem, és az eltűnt gyerekek fényképeit (amiket mindig osztok bár most elvagyok maradva) és újra felvettem önkéntesekkel a kapcsolatot újabb plakátok készülnek a lányomról ,és közben osztom a többi gyermeket is , és minden erőmmel azon leszek hogy valami történjen. Köszönöm eddigi segítségeteket számítok további segítségetekre is. MENTSÜNK MEG ANNYI GYERMEKET AMENNYIT TUDUNK (nekünk csak egy megosztás nekik az előkerülésüknek esélye lehet) NYÍLJON FEL AZ EMBEREK SZEME MI MEGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN!


Kislányom részletes adatai:  Születési családi és utónév PEREGI GEORGINA JOHANNA
Születési hely: PÉCS, Születési dátum 2005-08-23, Állampolgárság MAGYAR, Személyleírás, Testmagasság: 161-165 CM, Testsúly: 50 kg, Testalkat: SOVÁNY, Haj szín: FEKETE, Haj típus: HOSSZÚ, Szem szín: BARNA, Bőrszín: FEHÉR Megjegyzés: Eltűnésekor farmernadrágot és fekete színű polót viselt. Fehér edzőcipővel és egy fekete dzsekivel! Könyörgöm osszátok, nektek csak egy kattintás, de másnak akár az ÉLETE is múlhat ezen! Köszönöm!!!