SOS! Rémálom amire a hétvégén kelnünk kellett a kisgyermekeimmel! Könyörgöm segítsetek, ki lehet képes ILYEN aljasságra?! Milyen világ ez? A szívem megszakad! - OSSZÁTOK!


Felfoghatatlan ami a napokban Borsodban történt..! Egy két gyermekes anyuka szinte egész kertjét ellopták miközben ők aludtak. Még a füvet is magukkal vitték a trambulin, a növények és a gyermekjátékok mellett. 


Azt hittem álmodok, nem tudtam elhinni, sokkot kaptam mikor megláttam mi történt! Azonnal hívtam a rendőrséget. A nagyobbik fiam Dávid nyolc éves, mindig kint focizik, és a barátai is gyakran átjönnek játszani. A kicsi Áron még csak két éves de ő is imád a kertben lenni. Minden játékot elvittek tőlük, egyet a szomszédban megtaláltunk. Bizonyára el kellett távolítani azokat, hogy a gyepszőnyeghez férjenek – mesélt a bizarr lopásról az édesanya a Blikknek

A két gyermekem nagyon csalódott és szomorú, amiért elvitték kedvenc játékaikat, a keresés azóta is tart, remélem egy részük erőkerül. - nyilatkozta letörten az édesanya.  A borsodi magyar család biztos abban, hogy előre kitervelt akció áldozatai lettek, azt viszont nem értik, hogy miért éppen most, amikor a kertet 4 évvel ezelőtt csinálták meg és azóta ilyen. A füvön pedig már jócskán nyoma maradt a trambulinnak is. De a legjobban az bántja őket, hogy ennek az egésznek a gyerekeik a legnagyobb áldozatai, hiszen őket fosztották meg a kerti szórakozás örömétől, amire nincs bocsánat. 
Kérjük egy megosztással támogassa a rendőrség munkáját és a családot is! Hátha rendőr kézre kerülnek ezek az aljas tolvajok!