Szívszorítóan gyönyörű! Halálos ágyán feküdt az édesapa a lánya esküvőjén. Ami ezután következett, arra nincsenek szavak! Kérhet ennél többet egy édesapa? ❤ Sok szívecskét nekik!


Szívszorítóan gyönyörű történet..! Az esküvői ceremónia mindig felejthetetlen pillanat a résztvevők számára, leginkább az ifjú pár és a szülők érintettek az emocionális pillanatokban. Az életünk legszebb napján a legszebb öröm vesz körül, és erre mindig emlékezni fogunk.
Lisa Wilson Pantoja azt szerette volna, ha édesapja is osztozhat vele abban az örömteli pillanatban, amikor felölti a hófehér ruhát és kimondja a boldogító igent. Az apa azonban nagyon beteg volt, és a kórházban feküdt.

A menyasszony ragaszkodott, hogy egy bensőséges ceremóniát tartsanak, melyen az apa és csak a legközelebbi szűk család vesz részt. Éppen ezért a kórházban tartották meg az esküvőt. Amikor felcsendült Whitney Houston „I Will Always Love You“ című dala, és a lány az apja fülébe súgta, hogy táncolni szeretne vele, mindenki a könnyeivel küszködött.
Lisa megfogta az apja kezét, és így táncoltak együtt. Hihetetlen boldogságot, és egy életre szóló felejthetetlen pillanatot okozott a lány édesapjának, aki nemsokkal az esküvő után elhunyt.

Igazán gyönyörű gesztus volt ez! Kérhet ennél többet egy édesapa? ❤ Sok szívecskét nekik!