Szörnyű tragédia!!! Megtalálták a pénteken eltűnt nyolcéves Adrienn holttestét! Felfoghatatlan amit tettek vele! Nyugodj Békében kis Angyalka! Kérjük mindenki ossza meg, így tisztelegjük az emléke előtt!


Szörnyű tragédia! Egy nyolcéves kislány (Adrienn) holttestét találták meg most szombat hajnalban a Veszprém megyei Királyszentistván közelében, a rendőrség emberölés miatt nyomoz – olvasható a police.hu-n.


A sólyi kislány eltűnését édesapja jelentette be péntek este a rendőrségen. A hatóságok azonnal megkezdték a kutatást, a sólyi kislány holttestét szombat hajnalban találták meg.

Adrienn óvónője szerint a kislány nagyon kedves, barátságos természetű volt, akit mindenki szeretett a faluban.

Kaptur József, Sóly polgármestere megdöbbenését fejezte ki, a történtek megrázták az egyébként békés, nyugodt falu lakóit.


A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen – közölte honlapján a rendőrség.

Nyugodj békében drága Adrienn! Együttérzésünk a családnak és kívánunk nekik erőt és kitartást e nehéz és embert próbáló időkben! Egy megosztással emlékezzünk meg a kis Adriennről!