Tegnap a kisfiam elkezdett fulladni, már a szája is elkékült szegénynek. Ekkor megjelent 2 járőr, és EZT a DÖBBENETES dolgot tették! Nekik üzennék most, segítsetek eljuttatni üzenetem! Köszönöm!


Hősiesen helytálltak a budapesti rendőrök, akiket egy édesanya intett le kétségbeesetten az Üllői úton. A 11 éves kisfiú ugyanis hirtelen rosszul lett: nem kapott levegőt, elkékült az arca.


Egy budapesti anyuka Oktober 10-én 19 óra körül 11 éves fiával a X. kerületi Üllői úton sétált, amikor a gyermek hirtelen rosszul lett. A fiú nem kapott levegőt, ezért az édesanyja leintette az éppen arra járőröző rendőröket – írja a Police.hu. A zsaruk látták, hogy a kisfiú nem kap levegőt, az arca is elkékült, ezért azonnal a rendőrautóba ültették őt és az anyukáját, majd szirénázva a legközelebbi kórházba szállították. A fiú ott megkapta a szükséges, gyors ellátást.


Az édesanya üzent a mentőhelikopterben ülőknek, és a Rendőröknek: " Maguk a legjobb emberek a világon, mivel életeket mentenek. Ha most Önök nincsenek, az én fiam meghalt volna. Az életét köszönhetem maguknak, és ezért az életem végéig hálás leszek! Annyira köszönöm Önöknek, kérem a Jó Istent, hogy sokáig tartsa meg Önöket életben, hogy sok ilyen szépet tegyenek. " Osszátok meg, hogy eljusson hozzájuk, köszönöm szépen!