Torokszorító: Kilakoltathatják azt a gyerekes anyukát, akit a szörnyű balesete óta nem foglalkoztatnak, pedig ő dolgozni akar! Kérjük egy megosztással segítsetek a bajban lévő anyukának, NE hagyjuk! Osszátok!


Torokszorító: Magyarország én így szeretlek...? Most már bármikor az utcára kerülhet Bea, a tiszaújvárosi anyuka, akinek egy tésztagép szakította le a fél karját, azóta nem tud dolgozni. Az édesanyával egy megrázó riport is készült, ami lentebb megtekinthető. 


Az anyuka élete egyszerűen teljesen tönkrement a baleset óta: nincs munkája, ugyanis testi fogyatékossága miatt sehova sem veszik fel. Pedig ő dolgozni akar. Ezért nem tudta fizetni a hitelét, így a bank felmondta a szerződést.

Az anyukának fogalma sincs, hova mennének a kisfiával, ha kilakoltatják őket. Nemhogy albérletre nincs pénzük, de a mindennapi életre sem. A fogyatékossági és a 23 ezer forintos baleseti támogatás semmire sem elég.. Ez lenne a szomorú magyar valóság? Reméljük nem! Kérjük egy megosztással segítsetek a bajban lévő anyukának, hátha eljut olyan helyekre is a híre, ahol érdemben is segíteni tudnak neki! Köszönjük! 


Kattints a képre, hogy elinduljon a videó: