TRAGÉDIA! Ma hajnalban elhunyt Dorcsi, akiért az egész ország szorított! Nyugodj Békében drága kis Angyalka! Mindenki ossza meg, így tisztelegjük az emléke előtt!


Dorcsika 2018.05.15. hajnal 04 óra 20 perckor elment az angyalokhoz. Nyugodjék békében kicsi lelke! Őszinte részvétünk! A család nevében köszönjük mindenkinek a segítséget!


Egy Kiskunhalason élő fiatal kér segítséget húgának, Gattyán Dorinának, aki súlyos betegséggel küzd. Állapota miatt rengeteg vérre van szüksége, ezért a család a nyilvánossághoz fordult.

Súlyos betegséggel küzd a 14 éves Gattyán Dorina. A kislány jelenleg Budapesten, a Semmelweis Egyetem I. Számú Gyermeklinika intenzív osztályán fekszik. Sürgősen vérre (A RH NEGATÍV) volna szüksége, ezért aki csak teheti, segítsen.


A donációhoz meg kell adni a szükséges adatokat (Gattyán Dorina Renáta, Született: 2004. 01. 08. TAJ:121599304). Dorina az küzd az életéért, súlyos májbetegsége van, időközben leállt a veséje, mesterséges kómában tartják jelenleg. Nővére Kiskunhalason él, ő kért a család nevében segítséget a nyilvánosságon keresztül.