TRAGÉDIA! Ma van 3 éve annak, hogy elveszettem egyetlen fiamat, akit félrekezelt az orvos! Ő azóta is szabadlábon van.. Hol az igazság? Egy megosztással fejezzük ki együttérzésünk! Ez történt pontosan:


Magyarország: Három éve már annak, hogy Dóra Sára elveszítette a fiát, akinek állítólag olyan erős nyugtatókat adtak, amilyeneket csak drogfüggőnek szokás.


A Blikk is beszámolt már Dóra Sára tragédiájáról, aki 3 évvel ezelőtt veszítette el 21 éves fiát, Árpit. A fiatal egy reggel arra ébredt, hogy vérzik az orra, így az édesanyja mentőt hívott hozzá, de akkor úgy látták, nem kell kórházba vinni. Ennek ellenére az asszony elvitte Árpit a sürgősségi osztályra, ám onnan tovább küldték a pszichiátriára, holott semmi keresnivalója nem lett volna ott.

A HírTV információi szerint Árpi drogfüggőnek szánt nyugtatókat kapott, pedig az anyja állítása szerint a fia soha sem élt ilyesmivel, amit a kórházban is közölt az orvosokkal, de ezt azok figyelmen kívül hagyták.

Árpi állapota egyre rosszabbra fordult, végül leszíjazva az intenzív osztályra került, ahol életét vesztette.

A nyomozás során kiderült, hogy az orvos hibázott, de az ügyészség mégsem vonja felelősségre, mert túl idős.


A hatóságok nyomozást indítottak a fiú halálának ügyében, s kiderült, hogy a főorvosnő hibázott, ám az ügyészség a korára való tekintettel nem vonja felelősségre a nőt. 

- "Három éve küzdök  édesanyaként azért, hogy felelősségre vonják azt az orvost, aki miatt elvesztettem 21 éves fiamat. Orrvérzés miatt vittük be a dunaújvárosi kórházba a gyermekem, ahol azonnal a pszichiátriára irányították és drogelvonókon használt injekciókat adtak be neki..! Két nappal később a fiam meghalt. Hol itt az igazság?  Tényleg ilyen országban élünk? Addig nem nyugszok még el nem ítélik a felelősöket...! "