Vérlázító! Dr. Zacher Gábor olyat üzent az ország népgyógyászának, Gyuri bácsinak amivel nem csak őt, hanem ezreket megbántott! - Ugyan kérjük ossza meg az, aki nem ért egyet a Doktor úr soraival!


A sokak által szeretett és elismert, a népgyógyászatban már hosszú évek óta jártas Gyuri bácsi az utóbbi időben sajnos sok támadásnak volt kitéve. Legutóbb a gyógyszeripar vádolta meg és akarta elhallgattatni, most a szintén sokak által ismert, Dr. Zacher Gábor nyilatkozott róla és az e féle "gyógymódokról" igencsak bicskanyitogatót.


Pedig a bükki füvesember több évtizede azon munkálkodik, hogy munkájával, tudása legjavával segítse azokat az embereket, akik nyitottak a kiegészítő gyógymódok iránt. Az idén 90 éves Gyuri bácsi már gyerekkora óta járja az erdőt, gyűjti a gyógyító növényeket, melyek készségesen feltárják neki titkukat. Dr Zacher Gábor nyers véleményét a gyógyfüvekről és Gyuri bácsi gyógymódjaival kapcsolatban változtatás nélkül idézzük: 

- "Engem mindig is arra tanítottak az orvoslásban, hogy a pontos exact, bizonyítható eredményeknek higgyek és azt is alkalmazzam a gyakorlatban. Véleményem a hosszú évtizedes orvosi tapasztalataim után sem változott meg. Nem tekintem hasznosnak és valós gyógymódnak a különböző füveket, kivonatokat és étrend kiegészítőket. A valós gyógymódot minden betegségre az orvosok által gondosan, direkt ilyen célra kifejlesztett gyógyszerek jelentik. A többi sajnos csak kuruzslás, megtévesztés. Amit büntetni kellene... csinálja azt akárki is, beleértve a sokak által szeretett Gyuri bácsit is.." - nyilatkozta a doktor Úr.


Ti mit gondoltok szavairól? Biztos, hogy mindig áron csak a drága, és sokszor mérgező gyógyszereket érdemes szedni, ha kell ha nem?! Elgondolkodtató a mai orvosok ilyen fokú szűk látósága... 
Kérjük ossza meg az, aki nem ért egyet a doktor Úr soraival!