Álmában halt meg a 3 éves kisbabánk. Amikor az orvosok rájöttek miért, összeomlottak! Nyugodjon Békében Te kis drága csöppség! - Adjátok tovább, szeretnénk ha erről mindenki tudna saját kisbabája érdekében!


Sajnálatos és rettenetes dolog ami történt: Jázmin és 21 éves párja boldogságban és szeretetben éltek, mindenük megvolt, beleértve három gyönyörű gyereket. De 2016-ban olyan tragédia sújtotta őket, amit egy szülőnek sem kellene átélnie.


Fiúk elkapta a bárányhimlőt, ami önmagában nem jelent akkora veszélyt. Őt és az idősebb fiút, a nagymamához vitték, hogy a legkisebb ne kapja el.

A rákövetkező napon Jázmin anyukája nem tudta felkelteni az egyik gyermeket. Az orvosok kisiettek a helyszínre, de semmit nem tehettek. A fiút halottnak nyilvánították. A család sokkos állapotba került.

„Az előző este még rohangált a kertben, boldog volt, és viccelődött. Nem értem…” – mondja az anyuka szomorúan.

Tisztán emlékszik fia utolsó szavaira hozzá: „Szeretlek!”

Ahogy a család, úgy az orvosok sem értették, mi történhetett. Pár hétre rá szörnyű és váratlan felfedezést tettek.

A fiú elkapta egy fertőző betegség ritka, agresszív formáját, a Streptococcust, ami változatos megbetegedéseket tud okozni. A fiúnál vérmérgezés lépett fel miatta.

Hogy hogyan juthatott a szervezetébe? Azzal, hogy elvakarta a bárányhimlőjét. Tüneteket nem okozott. Normális esetben nem ölné meg az embert a baktérium, de a fiú túl fiatal volt, és így fordult vérmérgezésbe a dolog.

Ugyan nagyon ritka ez a fajta mérgezés, de szülőként mi is kérjük adjátok tovább, jobb ha erről is tud mindenki! Köszönjük!