BÁMULATOS! Íme, a világ legszebb kislánya, aki meghódította az internetezők szívét! A képel láttán te is megérted miért: - Egyszerűen gyönyörű! ❤ Egy szívecskével fejezd ki, ha te is egyetértesz!


Minden kisgyermek szép és csodás, de ez a kislány joggal érdemelte ki a legszebb jelzőt. A képek láttán (lent megtekinthetőek) nehéz ezzel nem egyetérteni. Nézd csak meg a hatalmas, áfonya kék szemeit, vastag, gesztenyebarna haját és azt az aranyos, babás mosolyát! A kislány, Násztya Knjáznyeva még csak hat éves, de már nem kezdő, már ami a modellkedést illeti.


2014-ben, a President Kids nevű modellügynökséghez egy hároméves lányt vitt be édesanyja, a korábban ugyancsak modellként dolgozó Anna. A kislány gyönyörű természetessége és fotogén jellege magával ragadta az ügynökség minden alkalmazottját. A szülők természetesen számítottak némi sikerre, hiszen ők is tudták, hogy kislányuk gyönyörű, de ekkora karrierre azért ők sem számítottak. A sikernek hála, most a fiatal modell körülbelül annyit keres, mint édesapja és édesanyja.

Mára már olyan világhíres divatmárkák tulajdonosai kötöttek szerződést a kis Násztyával, mint a Gucci, Burberry, Borelli, Monnalisa és még sokan mások.

Szabadidejében Anasztázia, akárcsak bármelyik mostani gyermek, szeret énekelni és táncolni, gyurmázni, illetve gyermekekkel játszani. A President Kids szerint a fiatal modell nagyszerű jövő előtt áll és minden valószínűség szerint Násztyával hamarosan találkozni fogunk a mozifilmek képernyőjén is.

Hát nem gyönyörű? Ha szerinted is szép, kérjük oszd meg ismerőseiddel is!