Emberek, erre tényleg nem tudok mit mondani.. Ma olyan dolog történt velünk a Tolna utcai SPAR-ban, amit egy életre megjegyeztem Berki Krisztiánnak! Azt szeretném, ha mindenki tudna arról, milyen ember is ő valójában! - Kérlek szépen osszátok meg, remélem eljut hozzá ez az üzenet!Mielőtt leírnám, hogy mi történt ma délelőtt (2018.08.01-én) velünk, el kell mondanom, hogy nagyon szégyellem magam, mert eddig csupa negatív véleményem volt Berki Krisztiánról, de be kell ismernem, hogy hatalmas hiba volt a televíziós műsorok alapján megítélnem őt.


Ma délelőtt telefonáltak az oviból, hogy a kislányom belázasodott és menjek el érte, mert orvosra van szüksége. Azonnal rohantam is a munkahelyemről érte. Nem szívesen adok a kis drágámnak gyógyszert és úgy gondoltam, hogy még nem akkora a baj, mint az elsőre hangzott, ezért beszaladtam az éppen útba eső Tolna utcai SPAR-ba venni majoránnát, bazsalikomot, koriandert, mézet és gyömbért, ugyanis nagyon erős gyulladáscsökkentő hatásuk van. Mindig be szokott válni. Már, amikor bementem éreztem, hogy kapkodok, kicsit hisztis is volt a drága Laurácskám, gyorsan összekapkodtam ezt a pár dolgot és rohantam is a kasszához. Mondanom sem kell, hogy hatalmas sor várt ránk, nem is lett volna ez gond, de a 4 éves kicsikém nehezen tűrte a perceket. 

Éppen keserves sírásban tört ki, amikor egy mögöttem álló, magas, nagydarab, 'kopasz' férfi olyan kedvesen elkezdett vele beszélgetni, hogy azonnal felhagyott a sírással. Eltelt körülbelül 30 másodperc, mire rájöttem, hogy Berki Krisztián ez a férfi. Nagyon kedves volt Laurámmal, mosolyt is csalt a kis arcára. Egyértelmű volt számomra, hogy ért a gyerekek nyelvén és nagyon szereti is őket.

De ez még semmi!! Éppen sorra is kerültem, mire rájöttem, hogy az autómban felejtettem a tárcámat...Ugye a nagy rohanás...biztosan nem csak én követtem már el ezt a hibát. Összesen 2000 Forintba került, amit vásároltunk...Berki Krisztián, akire annyira rosszat lehet hallani, úriember módjára kérés nélkül kifizette a lázcsillapításra szolgáló dolgokat. Kértem, hogy várjon meg, gyorsan visszaszaladok a pénzzel. 


Sajnos nem várt meg. Gondolom nem akarta elfogadni a pénzt, mert látta, hogy nem hagynám magam. Valóban ez az a férfi, akiről annyi csúnya dolgot beszélnek az emberek?

Nem volt időm megfelelően megköszönni neki, ezért kérek szépen minden szülőt, vagy aki volt már hasonló helyzetben ossza meg az esetet. Szeretném ha eljutna hozzá az üzenetem: Hálásan köszönöm Krisztián, Te nem az az ember vagy, akire gondolnak az emberek. Hatalmas tiszteletet érdemelsz, mint férfi és édesapa. KÖSZÖNÖM SZÉPEN! Soha nem fogom elfelejteni, amit értünk tettél.