ESZMÉLETLEN: Ezért nem szül milliárdos török férjének gyereket a magyar színésznő és luxusfeleség! Véleményétől ezrek háborodtak fel hazánkban! - Egy lájkkal jelezze már az a felelős szülő, aki nem ért egyet ezzel!


Csősz Boginak, a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplőjének nem is olyan rég még a többi luxusfeleséget is sikerült elképesztenie, mikor megmutatta azt a palotát, amiben él. Mióta csak hozzáment 47 éves, dúsgazdag férjéhez, jó párszor megkapta, hogy érdekből házasodott, pedig az elmúlt kilenc évben jó pár dologgal bizonyította, hogy nem a pénz motiválta.


Bogi Törökországban több sorozatban és filmben is szerepelt. Kipróbálta magát független producerként, szépségklinikát üzemeltet és van egy magyar kozmetikai termékeket forgalmazó cége is. Nem csoda, hogy ezek mellett a gyerekvállalást szeretné kitolni, ameddig csak lehet. „Hiba lett volna, ha rögtön szülök egy gyereket, mert akkor megszűnök nőnek és embernek lenni” – nyilatkozta  Bogi büszkén a Borsnak.

Hozzátette, sok mindent szeretne megtapasztalni az életben, ráadásul, mivel férje sokat utazik a munkája miatt, valószínűleg az idő nagy részében egyedül maradna a gyerekkel. „Megőrülnék egy gyerek mellett, nem tudnám elviselni, hogy otthon ülök és egész nap gügyögök. Annyira pörgök, hogy belebolondulnék.”


Bogi ettől függetlenül biztos benne, hogy előbb utóbb ő is szeretne majd gyereket, de azt már most tudja, hogy ezt bébiszitterek nélkül nem tudja majd végigcsinálni. „Nem bírnám a gyereksírást, meg azt, hogy egész nap „lóg rajtam” valaki. Azt a kort szeretem, amikor már beszél egy gyerek” – magyarázta a luxusfeleség.

- Ti mit gondoltok a "luxusfeleség" őszinte véleményéről a gyerekvállalással kapcsolatban? Íjrátok meg véleményeteket kommentben.