FRISS! Az életéért küzd Paudits Béla a kórházban! Az ápolója vallott a színészlegenda állapotáról! Nagyobb a baj, mint hittük: - Egy megosztással mutassuk meg, hogy mi mind mellette állunk!


Most érkezett: Agyi infarktussal szállította kórházba a mentő a 68 éves Paudits Bélát budai otthonából vasárnap – írta meg elsőként a Bors.


Rosszullétének voltak jelei, a múlt héten mégis hazaküldték a belgyógyászati osztályról. A Jászai Mari-díjas színművész jelenleg a szubintenzív osztályon fekszik, az életéért küzd.

– Az orvosok sem tudják megmondani, felépül-e, de nagyon rossz állapotban van. A jobb oldala lebénult, beszélni sem tud, hétfőn már engem sem ismert fel – mondta a Blikknek az az asszony, aki évek óta lelkiismeretesen ápolja a színészlegendát, kórházról kórházra hordja, és próbál segíteni a lakásába zárkózott Paudits mindennapjain.

– Múlt héten is éppen abban a kórházban voltunk, ahol most monitorokra kötve fekszik. Mondtam az orvosnak csütörtökön, hogy valami nagyon nincs rendben Bélával, mert amióta ismerem, nem láttam még olyan zavarodottnak, mint akkor. Ennek ellenére hazaküldték – sóhajtott a színművész ápolója. Paudits állapotán az sem segít, hogy kórosan sovány, szervezete legyengült. Ráadásul hetek óta a szükséges gyógyszerekhez sem jutott hozzá, mivel a szakorvosi vélemények lejártak, amelyek hiányában a háziorvosa nem írhatta fel a pirulákat.


– Megjósolhatatlan, hogy felépül-e, kétesélyes a dolog. Megvan az esélye a gyógyulásra, de ez főként rajta múlik, hogy mennyire akarja – tette hozzá az aggódó asszony.

Pauditsot évekkel ezelőtt gyomorfekéllyel műtötték, ami elfertőződött, és bélcsavarodást kapott. A színművész kis híján meghalt, akkor bizalmát vesztette az egészségügyben, onnantól kezdve nehezen fogadott el bármilyen kezelést vagy segítséget. Az elmúlt években többször nyilatkozta, hogy belefáradt a betegeskedésbe. 
Egy megosztással mutassuk meg a színművésznek, hogy mi mind mellette állunk! Mihamarabbi felépülést és hosszú egészséges életet kívánunk a Művész Úrnak!