FRISS! Lagzi Lajcsi kitálalt és rajongói kérésére elmondta a féltve őrzött titkát! Nem az idegességtől, hanem Ettől a módszertől fogytam tavaly több mint 40 kilót:Sziasztok! Mostani írásom apropója a rajongóim kérésére született, mivel már nagyon régóta kérdezitek tőlem, hogy csináltam? Mivel sikerült végül ennyire lefogynom?! Mint sokan tudjátok, láttátok én a fölösleges kilókkal szemben évtizedek óta küzdök. Ezalatt voltak kisebb sikereim és mélypontjaim de egyik módszer sem volt állandó, illetve "fájdalom" mentes. Higgyétek el, ha valaki én már mindent kipróbáltam. 


Gyomorgyűrű, gyomorballon, kórházi kezelések és megannyi fogyókúra! Az eddigi életem a fogyásról és a több tízkilós súlyfeleslegről szólt. Megannyi módszert kipróbáltam már, csak hogy megszabaduljak a tehertől, ami már az egészségemre is majdnem ráment. Cukros lettem, gyomorsavam elviselhetetlenné tette napjaimat,ráadásul reflux betegség is kialakult nálam, ami miatt rengeteg gyógyszert kell szednem a mai napig. A magas vérnyomásomról és a rossz vérvételi eredményről nem is beszélve. Persze, ez a tévében nem jön át. 

TUDOM milyen nagy probléma túlsúlyosnak lenni, kiröhögnek az emberek bennünket, ha bemegyünk egy üzletbe vásárolni. Az állandó ruhaméret nézegetést, nehéz még járni is, és a többi velejárója! Sokszor még a munkámat is nehezen tudtam ellátni anno a televízióban. Utólag elmondom, de volt olyan is, ami majdnem a MUNKÁMBA került, a producerek azt mondták, ha nem fogyok le legalább 15-20 kg-ot egyszerűen nem tudnak velem többet dolgozni, annyira nem bírtam már végig állni a műsor időt! Ez most, hála istennek, és hála ennek a csodás szernek MÁR A MÚLTÉ!  
A rémálmaimnak VÉGE. Most már tudok magamnak konfekcióméretet vásárolni. Marha jó a közérzetem, kiváló erőben érzem magam, alkotókész vagyok minden tekintetben.
Ez egy egy hónapos kúra, amiből én a tavalyi évben többet is megcsináltam. A következő kúrát idén februárra tervezem, nem sietek, mert tavaly annyit sikerült fogynom, hogy teljesen elégedett vagyok! Szinte hihetetlen, de az érettségizőöltönyömet újra fel tudom venni!! Visszagondolva tehát, én a tavalyi évben -40 kilót fogytam ennek a terméknek a segítségével!

Anno egyik kedves kollégám hívta fel a figyelmemet erre az Eco Slim nevű termékre. Természetesen majdnem 20 év fogyókúra rutinnal a hátam mögött gyanakvó voltam, de EZ TÉNYLEG MŰKÖDIK! Ismétlem, tavaly nekem ez a termék abszolút bizonyított már. Már az első hónap után csak úgy olvadtak le rólam a kilók! Kicsit beleástam magam a témába, és elolvastam a testre gyakorolt hatásait, és végre egy TELJESEN természetes zsírégető, ami használ is. 
Nagy felelősség számomra is ez a kijelentés, ismert ember révén meg pláne. De higgyétek el, ez az Eco Slim nevű termék tényleg használ.

Én bátran felvállalom az ország világ előtt, hogy másoknak is segítsek ezzel a termékkel! 
Egyébként, a szintén túlsúllyal küzdő öcsém is tizennyolc kilótól szabadult meg ugyanennek a terméknek a használatával. 
Elkezdtem jobban kutatni a termékkel kapcsolatban és azt is megtudtam, hogy már számtalan híresség is kipróbálta ezt. Korábban ezt a fogyasztó koktélt lehetetlen volt megtalálni Magyarországon, de most olyan népszerű lett, hogy bárki könnyedén VÁSÁROLHAT ECO Slimet ONLINE!

Most végre saját bőrömön is megtapasztalhatom, mennyire igaz is az a mondás, hogy ép testben, ép lélek lakozik.
Marha jó a közérzetem, kiváló erőben érzem magam, alkotókész vagyok minden tekintetben
Voltak fenntartásaim, de a tapasztalatok és az értékelések elolvasása után elkezdtem keresni és megtaláltam azokat az embereket Facebookon, akik kipróbálták az Eco Slimet. Mindenkinek bevált. 
Tehát ezek után én bátran felvállalom az ország világ előtt, hogy másoknak is segítsek ezzel a termékkel! A fogyasztó italt a hivatalos weboldalon, ahonnan én is veszem, ide kattintva találhatod meg!