IRIGYLÉSRE méltó átalakulás: Egy ember súlyát, majd 60 kilót fogyott Emilio! Most elmondta nekünk is, hogyan csinálta! Gratulálunk ahhoz amit véghezvittél! Szinte példa nélküli!


Szinte elképesztő, de igaz: Egy ember súlyát fogyta le Emilio, akinek a mérleg végre már nem három, csak két számjegyet mutat.


Hihetetlen átalakuláson ment át az elmúlt időszakban Jellinek Emil, azaz Emilio, aki pár éve még 158 kilót nyomott. Az énekes korábban egy gyomorszűkítő műtéten is átesett, ami akkor komoly fogyást eredményezett, de 2011-ben, miután feleségül vette kedvesét, Bangó Tinát, a boldogság hevében visszaugrott rá a leadott 25 kiló. Mára nyoma sincs ennek a súlyfeleslegnek, sőt, ennek a több, mint a kétszeresétől szabadult meg. Most elmondta a nagy nyilvánosságnak, hogyan sikerült neki:

– 20 éven át három számjegyű számot láttam mérlegen, egészen mostanáig. Idén is sikerült már 10 kilótól megszabadulnom, és végre átléptem a bűvös számot és 100 kiló alá kerültem – mesélte a Borsnak a zenész, aki új videoklipje miatt is diétázott és egy gyerekkori barátja által ajánlott terméket szedett ez idő alatt.

– Curtisszel a közös számunk videoklip-forgatására jó kondiban akartam lenni. Olyan 98 kilónál járok most. A barátom által ajánlott Eco Slim nevű termék tényleg használ.  – mondta Emilio, aki feleségével, Tinával együtt próbál ügyelni a súlyára.


Hazudnék, ha azt mondanám, lemondunk mindenféléről, inkább csak mértékkel eszünk. Nehéz, mert nagyon szeretjük az ízeket, de sajnos mindketten olyan típusúak vagyunk, hogy egy pohár víz is rajtuk marad – vallotta be Tina, aki azt is elárulta, férjének egész ruhatárat kellett cserélnie, annyira hatásos az általa már 2 hónapja használt termék.

- Már egy hónap után észrevettem a változást, nem csak én, hanem Tina is meglepődött a szembeötlő súlycsökkenésemen amit ezzel az általam szívből ajánlott termékkel értem el! - mesélte büszkén Emilio.

Nagy felelősség számomra is ez a kijelentés, ismert zenész és ember révén meg pláne. De higgyétek el, ez az Eco Slim nevű termék tényleg használ. 
Kollégáim, barátaim sokszor kérdezték, hogy mivel értem el ezt az eredményt. Most másoknak is segíteni akarok, hogy ők is eredményesen fogyhassanak ezzel a termékkel! A fogyasztó italt a hivatalos weboldalon, ahonnan én is veszem, ide kattintva találhatod meg!