Kedves anyukák! A tanév vége felé Ti is előszeretettel pakoljátok ki a selyemblúzba bújtatott gyermekeitek és kitűnő bizonyítványaik képét a közösségi oldalakra?! - Ugyan ossza már meg, aki egyetért ezzel!

Na látjátok, ezért ne foglalkozzatok azzal, hogy milyen jegyek vannak a bizonyítványban!
Bihari Viktória ismét leírta a tutit,ezúttal a gyerekük bizonyítványát posztolgató szülőknek üzent.
íme:


A tanév vége felé előszeretettel pakolgatják ki a szülők a selyemblúzba bújtatott gyermek és a kitűnő bizonyítvány képét a közösségi oldalakra.Ha a bizi csak kettes meg hármas, akkor a bizis fotó lemarad, csak a kölköt látni-jó esetben- és a nagyit, meg a rokonokat, meg néhány megfáradt tanerőt.

Elmondom, mit gondolok erről.

Kedves anyukák!

Bátran jöhetnek azok a képek, ahol a gyerek bőg, ideges, ragyás, vagy szívesen nézegetnénk intőket, egyeseket, figyelmeztetőket is, hiszen a jó anyuka nem csak akkor büszke, ha az utód versenyeket nyer, díjakat zsebel be, vagy osztályelső, hanem akkor is repes a szíve, ha a gyerek, teljesítménytől és társadalmi megítéléstől függetlenül, pusztán csak LÉTEZIK.

Aki nem hiszi, járjon utána, cserébe megmutatom a középiskolai eredményeim egy részét, potom 6 darab elégséges osztályzattal.Oszt láss csodát, mégis vittem valamire...


Éljenek a gyerekek, akik kirúgják focilabdával a tornaterem ablakát, kilógnak éjjel cigizni és szakadt farmert húznak egy temetésre.

Hiszek a lázadásban és nem hiszek az elvárásban.

Bassza meg magát az a rendszer, amely pszichopata versenylovakat akar kitermelni magából!

Nem az vagy, amit az iskola és a jegyeid mutatnak rólad. Nem az a gyerek ér valamit, aki teljesít, hanem az, aki egészséges pszichével tud belépni a felnőttkorba.  Ugyan ossza már meg, aki egyetért ezzel!