90 éves nagymamám mutatta ezt a csodás módszert, azóta senki se beteg a családban! Íme a világ legerősebb immunrendszer erősítője, amire a Te szervezetednek is szüksége van!


A 90 éves nagymamám mutatta ezt a módszert, azóta senki se beteg a családban! És ez már hosszú évekkel ezelőtt volt! Íme a világ legerősebb immunrendszer erősítője, amire a szervezetednek szüksége van!

Gondoskodjunk hát magunkról, hogy a lehető legnagyobb egészségben vészeljük át főleg a hideg időszakokat mint az ősz és a tél. De fogyasztása egész évben ajánlott!

Készítsük el ezt az egészséges keveréket, és fogyasszuk rendszeresen! Sokan nem is tudják, de a legjobb, amit valaha tehetnek magukkal:
A hozzávalók:

400 gramm méz
3 citrom
2 gyömbérgyökér (kb. 250 gramm)
Elkészítés:
1.Mossuk meg, és reszeljük le a gyömbért, vágjuk kis darabokra a biocitromot, és tegyük az egészet magostól, héjastól együtt egy turmixgépbe.2.Ezután adjuk hozzá a gyömbért, és turmixoljuk néhány percig.

3.Adjuk hozzá a keverékhez a mézet, ha nem eléggé folyékony akkor olvasszuk fel először vízgőz felett.

4.Tegyük az egészet egy 720 ml-es befőttesüvegbe, és fogyasszunk el belőle naponta 2-3 evőkanállal. Ha elfogyott ez a mennyiség, egy hét szünet után készíthetünk egy újabb adagot.
Kérjük Osszátok meg, tudjanak erről a csodás módszerről minél többen!