Figyelem! A mai este (2018.07.27-én) rendkívül különleges erőkkel bíró Telihold és holdfogyatkozása lesz, amely mindent elsöprő változásokat hoz az életedbe! Oszd meg, kedveld, hogy minden kívánságod teljesülhessen ma éjjel!


Ma különleges vörös hold lesz, a Hold péntek este közép-európai idő szerint 19 óra 13 perckor lép a Föld félárnyékába, tehát elkezdődik a félárnyékos holdfogyatkozás, 20 óra 24 perckor pedig belép a teljes árnyékba, ezzel elkezdődik a részleges holdfogyatkozás.

A teljes holdfogyatkozás fázisa 21 óra 30 perckor veszi kezdetét, a maximális elsötétedés 22 óra 22 perckor lesz. Sőt!

Ezekben a napokban a Mars is szokatlanul közel került a Földhöz. Az asztrológia is megemlíti az esetet, és különlegesként írja le a mai holdfogyatkozást. Ma áldásos vörös hold lesz, a vörös szín különleges hatással lesz ma a kívánságokra.


Aki szeretné ha anyagi jólét, és egészség költözne az életébe, 20:24 kor mondjon el egy imát az ég felé fordulva, és minden kérését sorolja fel. 1 hónapon belül minden anyagi gondod el fog múlni, és helyre áll az életed! Oszd meg, kedveld, hogy minden kívánságod teljesülhessen ma éjjel!