FRISS! Gáspár Laci nem titkolja tovább! Végre elárulta, hogy miből él úgy mint a külföldi sztárok: "Mellékkeresetnek indult de a mostani sportautómat is ebből vettem, EZT tényleg bárki meg tudja csinálni":


Számos magyar híresség után, Gáspár Laci is a média célkeresztjébe került az utóbbi napokban! 


A média és az adóhatóság mellett, az emberek is kíváncsiak voltak, hogy miből is él valójában, hogy ilyen életszínvonalat tud biztosítani magának. Sokak szerint a médiaszerepléseivel nem kereshet annyit, hogy váltogatni tudja a luxusautókat és évi többször külföldre járjon nyaralni. Gáspár Lacit a NAV revizorai  is felkeresték és mindent rendben találtak nála, de ezt követően Laci egy sokak számára érdekes bejelentést tett közzé: 

"Rengetegen támadtak az utóbbi időben, ezért úgy gondoltam, hogy tiszta vizet öntök a pohárba! Bízom abban, hogy ezzel valami jót teszek és sokaknak segíteni tudok..." Elmondta, hogy a mai világban több lábon kell állni, ezért megoszt szimpatizánsaival egy nagyon biztos pénzkereseti lehetőséget. Elmondása szerint ezen a weboldalon regisztrált be teljesen INGYEN, megadta az e-mail címét a "Start earning' menüben, majd miután körülnézett és meggyőződött az oldal hitelességéről, itt fektetett be 1500 forintot és ez naponta 20 - 30 ezer forint tiszta pénzt hoz neki.László külön kiemelte, hogy a bevételt minden évben be kell jelenteni a NAV felé és adózási kötelezettségünk van, ez körülbelül a bevétel 16%-át jelenti. 

Oszd meg ismerőseiddel is, érdemes kipróbálni, nincs veszteni valónk!! Ha érdekel a lehetőség, itt tudsz bővebben utána olvasni.