Mennyi lájkot érdemel ez a drága nagyika, aki ilyen átéléssel festeget?! Egyem meg azért sajnos az látszik, hogy nem úgy lát már ahogy fiatalon, de a kezében benne vannak a jól begyakorlott mozdulatok, a kézügyessége határtalan magasságokba visz! ❤


Nézzük mennyi lájkot és szívet érdemel ez a drága nagyika, aki ilyen átéléssel festeget! 


Egyem meg azért sajnos az látszik, hogy nem úgy lát már ahogy fiatalon, de a kezében benne vannak a jól begyakorlott mozdulatok, a kézügyessége határtalan magasságokba visz. Fantasztikus, hogy a hétköznapokban remegő kéz micsoda csodás maradandó alkotásokra képes! Ezek azok az idős emberek, akikről példát lehet venni a kitartásról. Micsoda gondossággal fest, micsoda alázattal. Ne felejtsük el tisztelni az időseket, igazán van mit tanulni tőlük!

- Nagymama a nyolvan esztendős Anna (Anežka Kašpárková) Morvaországban él, nem tudja elképzelni az életét otthoni munka, vagy kerti tevékenység nélkül. Anna néni Régen a mezőgazdaságban dolgozott, most festői szenvedélyének él és fantasztikus alkotásokat készít. Nézzétek meg ti is milyen gyönyörűeket! Következzenek az alkotásai: