Napok óta villámtempóban terjed a hír! Magyarok százezrei háborodtak fel! Sok magyar nyugdíjas nyugdíját emelte meg a NYUGDÍJFOLYÓSÍTÓ 200 ezer forintra egyik napról a másikra! Ezentúl már minden hónapban ennyi lesz a járandósága! Az internet felháborodott – Önnek mi a véleménye?


Pár órája robbant az az igencsak megosztó hír, miszerint Medveczky Ilona nyugdíját megemelték, így 200 ezer forint lesz a havi járandósága ezentúl! 


Az internet felháborodott ezen és keményen elkezdték őt és a kormányt is bírálni! Íme pár hozzászólás amivel a művésznőt és a kormányt illették:

Hát a pofám leszakad! Ezután a 121 ezer Ft emelésért te mennyi TB járulékot és adó fizettél te drága! Addig rinyáltál még ezt elérted!! ami feketén a zsebedbe ment miért nem raktad félre? Ki mondhatja el magáról ,hogy ilyen házban lakik mint te! A 4 kutyát miből etetted eddig?

– Nyugdíjat annyit érdemelne, ami után járulékot fizetett közteherviselésként a közös kasszába az elmúlt évtizedekben. Mint mindenki más. Egy centtel sem többet. Takarékoskodni kellett volna anno, amikor bőséges jövedelme volt.


– Az összes nyafogó művésznőt el vennék mindent! Volt ideje,hogy félre tegyen, de nem tette. Aki lehúzott 40-45 évet az is kap valamit ha elkezd hisztizni??? Szégyen ez a kormány!!!!

Ekkora igazságtalanság ami a nyugdíj körül van már nem normális. Ők külföldre jártak, élték a mámoros életüket, mulattak a tengerparton, míg mások esetleg két munkahelyen dolgoztak, hogy megtudjanak élni. Pofátlanság aki ezeknek az embereknek nyugdíj emelést ad.

Ti mit gondoltok erről? Igazuk van a kommentelőknek? Írjátok meg Ti is őszinte véleményeteket!