SOKKOLÓ beszámoló! Ez az idei Balaton Sound: Ájult lányok, részeg 15 évesek, és töménytelen narkotikum: Te is elengedted ide a gyermeked? Oszd meg, ha te is elítéled ami ott folyik! KÉPEK!


Több százan körbefényképezték azt a fiatal srácot, aki a Soundon került önkívületi állapotba, majd egy padra ülve, nadrágját letolva rondított maga alá. Nem tudni, hogy a fiú mivel ütötte ki így magát, esetleg csak rosszul lett-e a nagy hőségben, mindenesetre elgondolkodtató, hogy hosszú ideig senki sem sietett a segítségére, hanem inkább röhögtek és fotózták, majd a képet a netre töltötték, hogy mindenki jobb embernek érezhesse magát egy kicsit.


Létezik egy tévhit, miszerint a részeg ember nem érdemel sem tiszteletet, sem segítséget, hiszen ittasságával voltaképpen maga hívta ki maga ellen a sorsot. Mintha a piálás egyfajta szerződés volna az ördöggel, és a szeszfogyasztó többé nem tartozna az emberek világába... holott nem ismerjük a történetét, nem tudjuk, miért, mit és mennyit ivott (nem biztos, hogy brutális mennyiségtől ütötte ki magát), és nem tudjuk azt sem, ki ő valójában. Akárhogy is, az emberi méltóság részegen is járna.

Megtudtuk azt is, hogy a lenge ruhában bulizó csajok egyértelműen lotyók

Valószínűleg már meg sem kéne lepődnünk azon, hogy a bikiniben vonagló, kisportolt testű, nem feltétlenül műtetlen mellű nők a közvélekedés szerint csak olcsó kis ribancok lehetnek, akik nem is érdemelnek mást, minthogy Dopeman öltözőjéből távozva törölgessék a szájukat, netán kanadai sztárcsapatok konténerében ájuljanak el, de az alábbi mém azért mégis csak pofaszakasztó:Izé, elnézést, de akkor az, aki jól néz ki, és bikinit mer húzni egy strandos fesztiválon, majd vígan szeletel a nagyszínpad előtt, az máris kétes erkölcsű luvnya lehet csupán? És ha már ez a képünk ezekről a lányokról, akkor felmerül a kérdés, hogy vajon miért nem gondolunk hasonlóképp a márkás bermudaalsókban ugráló, nonfiguratív tetkókkal díszített srácokra is? Isten őrizz, nehogy így gondoljunk rájuk, hiszen hétköznapi bulizók ők is, de azért helló, miért kell ezt az avítt, ostoba kettős mércét alkalmazni már megint?!

Amilyen állapotban vannak a tarajos ecsetfejű kisgyerekek:És amit hagynak maguk után:


A tanulság igazából egyszerű: akit taszít a prémium strandfesztiválok világa és az elektró, az nem megy a Soundra, de a többieket miért nem hagyjuk békében szórakozni a maguk módján? Egészen addig, amíg senkit sem találnak eszméletlenül öltözőkben heverve...