SOS! Ma megjött a végrehajtási elrendelésünk. 33 millió forintot kellene megfizetnünk, ami ugye teljes képtelenség! Mehetünk, ki tudja, hová? - Egy megosztással könyörgöm segítsetek!


Tisztelt ismerősök, ismeretlenek, tisztelt internet népe! Nem szoktam és nem is tettem ilyet soha, de most kétségbeesésembe nem tudok már kihez fordulni! 


Ma megjött a végrehajtási elrendelésünk. 33 millió forintot kellene megfizetnünk, ami ugye teljes képtelenség. Mehetünk, ki tudja, hová? Vége a kertészkedésnek, vége a kellemes nyugdíjas napoknak.
Valakik nagyon jól járnak életünk munkájával szerzett, szeretett kis otthonunkkal.
Egy-két “érdekesség”:
A végrehajtó munkadíja: 83651 Ft, költségátalánya 42526 Ft, utazási költségátalánya 3500 Ft, egyéb költségátalánya 302205 Ft, jutaléka 1 316 896, végrehajtást kérőnek járó költségrész 85000 Ft, végrehajtást kérőnek felmerült költség 106860 Ft, stb. stb. Tehát jócskán fizethetünk ezeknek a díszes alkalmazottaknak azért, mert kivernek minket az utcára, helyesebben már oda sem, hiszen erről is gondoskodtak. Így már kissé érthetőbb, miért is kell a magyar családokat szétverni, az ingatlanok mellett tetemes pénzeket számolnak föl aljasságukért is. Sokan sokan jól jártak a devizahitelesek vérén. Tényleg: hova fogunk menni?


Míg eddig az volt a program: mit főzzek, reggel locsoljak vagy este, ma az: hová menjünk? Hol lakjunk?
Adjatok hálát mindenért, amitek van!
Remélem, aki idejön, szeretni fogja ezt a kis házat, kertet. Biztosan szebb lesz, mint nálunk, mert valószínűleg nekik majd sokkal több pénzük lesz csinosítani, rendezgetni, hiszen nekünk a feneketlen kútba, a bankba ment időtlen idők óta.
A legfontosabb, hogy mi hárman megmaradunk egymásnak, de az is lehet, hogy hárman háromfelé kell, hogy menjünk?!
Kérlek, Istenem, mutasd az utat! Tudom, Te nem hagysz el soha, Benned bízunk és reménykedünk! Ha valakinek bármi használható ötlete van, vagy valami tényleges segítséget jó szívvel föl tud ajánlani, ami valóban segít a helyzetünkön, szívesen fogadnám. Egy megosztást hálásan megköszönök!