Egy igazán nem mindennapi történet egy lányról, aki egy pékségben dolgozott... több ezren lájkolták már, kevesebb mint egy nap alatt.


Gina egy pékségben dolgozott, és egyik nap bosszús lett egy kisfiú miatt, aki nutellás kézzel maszatolta a hűtőket és az üvegfelületeket. Gondolta, jelzi a dolgot a gyerek nagymamájának. Erre a csattanóra azonban senki sem számított...!


Pékségben dolgoztam, hatalmas pult, sok idióta, félóránként sikáltam az üveget. Egy szép napon, amikor alapból antiszociális hangulatban voltam, hát bejött A-mini-sátán. Az a kisfiú rendszerint nutellás kézzel simogatta a hűtőket, nyalogatta a pultot, rátenyerelt az üvegre… De nem szólhattam, mert a nagymama mindig vele volt. Na most, végre csak a kisfiú jött be. Nézelődött, majd amikor elkezdte tapogatni a pultot, istenbizony kedvesen, mosolyogva kértem meg, hogy hagyja abba. De nem. Tovább bökdösi a pultot, az üveg majd’ kiesik, az agyamat önti el a szar, rászólok megint, ezúttal nem mosolyogva: Te fogod letakarítani, és a szilánkokat söprögetni ha összetöröd!
Erre megjelent a háta mögött a nagymama. Sokkot kaptam, a kis sátán mosolyog, odafordul mamihoz, panaszkodik gondolom, de nem hallom, nem is akarom hallani, nő felém fordul: Szerintem nem kellene lustának lennie az eladónéniknek.


Itt, ezen a ponton már nem érdekelt az sem, ha kirúgnak, az sem, ha agyonvernek, én bizony kiállok magamért!
-Elnézést, de szerintem az unokája szándékosan nehezíti meg a munkámat, és nem szabadna ráhagynia… ez csúnya dolog.
-Az anyja vagyok, te pedig egy bunkó!
Azóta nem láttam őket."