Ennek a magyar gyermekorvosnak elege lett abból, ahogy a szülők beszélnek a gyerekükkel és viselkednek a rendelőben. EZT a levelet rakta ki az ajtajára!


HAJLAMOSAK VAGYUNK AZ EGÉSZSÉGÜGY ROSSZ HELYZETE ÉS A FRUSZTRÁLT ORVOSOK MIATT CSAK AZ ÉREM EGYIK OLDALÁT FIGYELEMBE VENNI. PEDIG NÉHA MI MAGUNK IS VISELKEDHETÜNK BUNKÓN RÁADÁSUL EGYESEKET GYERMEKÜK JELENLÉTE SEM TART VISSZA.


DR. HUSZTI KATALIN GYEREKORVOS, MEGELÉGELTE A SZÜLŐK VISELKEDÉSÉT EZÉRT EZT A LEVELET FÜGGESZTETTE KI A RENDELŐJE AJTAJÁRA.
SZOMORÚ, HOGY ÍGY BESZÉLNEK A SZÜLŐK, 50 ÉV GYÓGYÍTÁS UTÁN NEM BÍRTAM TOVÁBB MAGAMBAN TARTANI A VÉLEMÉNYEMET. EZ EGY KÖZINTÉZMÉNY, AHOL ILLIK TISZTELETTEL FORDULNI AZ ORVOSHOZ. HA A SZÜLŐ NEM TANÍTJA MEG A GYEREKÉT A HELYES VISELKEDÉSRE, SŐT Ő MAGA SEM TUDJA, HOGYAN KELL VISELKEDNI, AKKOR VALAKINEK FIGYELMEZTETNIE KELL ERRE
-NYILATKOZTA A DOKTORNŐ
ELÉGGÉ ELKESERÍTŐ, HOGY A KEDVES SZÜLŐK NEM TUDNAK PÉLDÁT MUTATNI… MIT VÁRJUNK AKKOR EL A MOST FELNÖVŐ GENERÁCIÓTÓL? Még azt is elárulta dr Huszti Katalin, hogy mi lesz a következő lépése:
Nyáron arra fogom kérni a rendelőbe érkezőket, hogy ne kempingnadrágban és strandpapucsban csattogjanak be, mert én sem fürdőruhában rendelek.

Egyetértesz vele? Akkor kérlek oszd meg, hogy minél több embernek nyíljon ki végre a szeme!