Ez elképesztő: Szállodát kapott Klárika, a mindig a nyugdíjára panaszkodó Korda Gyuri bácsitól..! Van ott pénz! - Kérjük ossza már meg, akinek NAGYON elege van már a panaszkodó művészeinkből!


Balázs Klári szállodát kapott születésnapjára. Az biztos, hogy emlékezetes marad ez a kerek évforduló.


A népszerű énekesnő a 40. születésnapján költözött a férjével, Korda Györggyel a Korda Villába. Amikor este hullafáradtan zuhant az ágyba, a férjéhez fordult:
'Te Gyuri, hiszen ma van a negyvenedik születésnapom és én semmit nem kaptam tőled?
Korda György ránézett, és csak annyit mondott: - Klárikám, kevés nő mondhatja el magáról, hogy egy szállodát kapott a születésnapjára, pont azt, amiben most is fekszel.' - Mesélte viccesen de büszkén Korda György.

Az énekesről elmondható, hogy mindig nagyvonalú. Tavaly például egy Cartier karórát ajándékozott a feleségének, amiért Klárika a saját bevallása szerint sem adott ki volna annyi pénzt, mint amennyibe került.


A mostani születésnapján a belvárosban sétálva próbáltak az énekesnőnek ajándékot keresni, de Klárika semmi olyat nem látott, amit szeretett volna megkapni, így Korda Györgyre marad, hogy a jövő heti Klára névnappal összevonva találjon a feleségének valamilyen meglepetést. Számunkra még mindig érthetetlen, hogy miért panaszkodnak a hazai művészeink és "celebeink" mikor a háttérben pofátlanul zajlik az urizálás..! Kérjük ossza már meg, akinek NAGYON elege van már a panaszkodó celebeinkből!