Kizavarták az alkalmazottak a 92 éves bácsikát a bankból - ekkor megjelent egy rendőr és bámulatos dolgot tett! ❤


Több ilyen emberre lenne szükségünk!

A Montebello-i (USA, Kalifornia) Rendőrkapitányság néhány héttel ezelőtt nagy figyelmet kapott. 


Az osztály egy közeli banktól kapott hívást egy problémás ügyféllel kapcsolatban. Robert Josett rendőr első volt a helyszínen. És amikor belépett a bankba, látta, hogy egy 92 éves férfi nagyon zaklatott és ideges. 
A férfi csak pénzt szeretett volna felvenni a számlájáról. De mivel az igazolványa lejárt, senki nem tudott segíteni neki. 
Az idős férfi nem értette, miért és csalódott. 
A férfi nagy felfordulást okozott, Robert Josett rájött, hogy be kell avatkoznia. 

De ahelyett, hogy az idős férfit kivitte volna a bankból, és hagyta volna az utcán, Robert elvitte a férfit a DMV-hez, és segített neki az igazolványa meghosszabbításában, írja a KDVR. 
Aztán visszatértek a bankba, mielőtt bezárt volna, és Robert segített a férfinak pénzt kivenni. 
A VISSZATÉRÉS 
Később a Montebello-i rendőrség felkereste Robertet, aki az idős férfit visszakísérte a bankba, és dicséretet kapott az ország minden pontjáról. 
A képet közel negyvenezer alkalommal osztották meg, és valóban megmutatja, hogy a rendőrségen belül sem egyforma mindenki.


Egy olyan korban, amikor a rendőrséget gyakran kritizálják a tetteikért, ez a tiszt nagyszerű példája annak, hogyan kellene a rendőrségnek működnie.


Úgy tűnik, hogy a 195 ezer ember, aki lájkolta a Facebook bejegyzést eddig, mind egyetért ezzel! 

Oszd meg a cikket a barátaiddal a Facebookon, ha úgy gondolod, hogy Robert Josett kitüntetést érdemelne a nagy erőfeszítéseiért!