Koós János legújabb nyilatkozata felrobbantotta az internetet: Milliomosok lehetnénk, ha nem lennénk énekesek!


Koós János imádja felesége főztjét, s a mai napig nagyon hálás, hogy ő lehet Sarolta férje. Azonban, legalábbis a mostani interjújában úgy tűnik, kicsit "megbánta" azon döntését, hogy anno énekes lett nem pedig..


Koós János már házas volt, amikor rátalált a nagy szerelem Sarolta személyében. Ekkor úgy érezte, nincs mit tenni, akkori felesége elé kell állnia, majd őszintén vallania neki érzelmeiről. Szerencsére a nő jól fogadta a hírt, és végül közös megegyezéssel elváltak. János azóta is nagyon szerencsésnek tartja magát, hogy megismerte és feleségül vehette Sacit.

Nem csak a közös fellépések öröme, de Saci nagyszerű főzőtudománya miatt is hálálkodhat az énekes.

Koós és imádott felesége, Dékány Sarolta


– Együtt lépünk fel, mindig elénekeljük a világ legszebb szerelmes dalát a Cherbourgi esernyőkből. Ráadásul kiváló háziasszony. Ha nem lennénk énekesek, milliomosok lehetnénk, éttermet nyithattunk volna, ami sokkal jövedelmezőbb. Ebben egészen biztos vagyok. De az élet máshogy hozta.. Hogy megbántam-e? Egy kicsit talán igen.. Azonban az biztos, hogy én még nem találkoztam olyan nővel, aki úgy főz, mint a feleségem – áradozott az énekes a hot! magazinnak.