PÉLDÁTLAN?! Hatalmas megtiszteltetés érte: megríkatta Törőcsik Marit Arnold Schwarzenegger! ILYEN szívszorító dolgot tett!


Meghatódva fogadta a hírt Törőcsik Mari: Arnold Schwarzenegger jótékonykodik is magyarországi tartózkodása alatt, s nemeslelkűen adományozott Törőcsik alapítványának.


Törőcsik Mari a Borstól értesült arról, hogy a Terminátor is csatlakozott a színművész alapítványához, amelyet Törőcsik nagy megtiszteltetésnek tekint. A Nemzet Színésze meghatottan mondott köszönetet Arnold Schwarzeneggernek, akiről a plüssmackós képet Vajna Timi tette közzé Facebook-oldalán.

– Köszönöm, hogy megkerestek, mérhetetlenül boldog va­gyok, nem is akarom elhinni. Önök értesítettek először, Kárász Robi, az alapítvány ötletadója biztos nagyon elfoglalt lehet, mert még csak fel sem hívott, úgyhogy nem teszi zsebre, amit kap tőlem – mondta a Borsnak viccelődve Törőcsik Mari.

– Komolyra fordítva a szót... Annál nagyobb megtiszteltetést aligha tudok elképzelni, mint hogy Arnold Schwarzenegger a mi alapítványunkat tiszteli meg a jelenlétével. Vannak sztárok és világsztárok, azon belül jó és kevésbé tehetséges színészek. Ő olyan kultikus világsztár, aki páratlan tehetséggel bír, ráadásul ezzel a nemes cselekedettel azt is bebizonyította: nemcsak színésznek kiváló, hanem embernek is. Köszönöm neki – magyarázta elérzékenyülve a nemzet színésze.


A lap Kárász Róbertet, az ATV műsorvezetőjét is megkereste az ügy kapcsán:
– December 5-én kerül megrendezésre az idei aukció, amin az újonnan csatlakozott Arnold Schwarzenegger által felajánlott macit is árverésre bocsátjuk. Az ő plüssállatával remélhetően megdöntjük az eddigi csúcstartó, Harrison Ford macijának értékét is, ami négymillió forint volt – mondta a Borsnak Kárász Róbert, hozzátéve: csatlakozott a társulathoz – többek között – a brazil labdarúgó, Roberto Carlos fia, Christofer, illetve Gera Zoltán, Horváth Ádám és Juhász Előd is.