Rendhagyó! Szinetár Dóra újra megmutatta mennyire példás és törődő Édesanya! Támogassuk őt sok-sok szívecskével, ha valaki, Ő igazán megérdemli!


Szinetár Dóráról már számos cikkünkben írtunk,hisz mindannyian tudjuk mennyire család centrikus és szó nélkül háttérbe szorítja karrierjét.


Szinte nem telik el hónap,hogy ne hallanánk róla valami jót. Ő is tudja, hogy az anyatej fedezi legjobban a csecsemők táplálékszükségletét, az összes szükséges tápanyag megtalálható benne. Dóri a mai napig szoptatja a kicsi Benjit és nemcsak a Szoptatás Világnapján, de máskor is rendszeresen hangot ad ennek a bensőséges lelkületű jelenségnek. „Sokan sokfélék vagyunk, más az ingerküszöbünk, a szoptatás látványa egyeseket zavarba hoz – mondta Szinetár Dóra. – Ha elfogadást és megértést szeretnénk kiváltani az emberekből, nem szabad szélsőséges dolgokkal rájuk rontani, hiába van jogunk adott esetben például a szabad szoptatáshoz. A fotókkal, az akcióval megmutathatjuk, úgy is meg lehet etetni egy kisbabát – akár nyilvános helyen is –, hogy az tényleg senkinek az érzékenységét nem zavarhatja.” - Nézzétek meg ti is az erről készült megható videót: