SOS! Kedves barátaim, ismerőseim és mindenki akiben megvan a segíteni akarás szikrája! Kérem, aki teheti segítsen Bencén, a 16 éves súlyos beteg kisfiamon!


Kérjük, aki teheti segítsen!


Sziasztok kedves mindenki! (Dobos Andrea az édesanya),

Segítséget szeretnék kérni egy Somogy megyében élő kedves ismerősömnek, egy egyedülálló édesanyának, aki 16 éves mozgássérült fiát Bencét , ő koraszülöttként oxigénhiányos állapotban agyvérzéssel született ,beszélni nem tud élete kerekesszékhez kötött.Édesanyja a legnagyobb gondossággal szeretettel ápolja a lehetőségeihez mérten mindent megad neki .
De sajnos három hónapja Bence nagymamája gyógyíthatatlan betegségben 63 évesen elhunyt akihez a kisfiú mélyen kötődött.,viselkedése drasztikusan megváltozott amihez pszhiológus segítését is be kell voni, a sok orvosi kezelések mellett .
Anyagilag a nagymama nyugdíjának kiesése miatt nagyon nagyon rosszul állnak ( 53 ezer ft ápolási és 23 ft családi pótlék)

Ez fedezi úgyahogy a kisfiú orvosi ellátását, utaztatását. Nem pénzt szeretnének hanem egy kis könnyítést. Tisztelettel megkérek minden jóérzésű kedves embert hogy aki tud segítsen
Tartós élelmiszert , tűzifát vagy csekély összeggel akár vagy bármi olyannal ami e kisfiú életét kicsit jobbá tenné.

Hálás köszönet mindenkinek, aki ezt elolvassa vagy megosztja!