Sziasztok, Attilának hívnak. Ezen sorokat tehetetlenségemben írom! A feleségem ezzel a "gyógyszerrel" mérgezné az egyetlen kisfiamat, mit tehetek? Segítsetek!


A nevem Hantos Attila, egy jogok nélküli apa. Ezeket a sorokat most tehetetlenségemben írom, hogy lássátok ilyen is előfordulhat...


A volt feleségem egy legális droggal (RITALIN) akarja a közös fiúnkat "mérgezni" mert túl izgága az iskolában és nem teljesít úgy, ahogy ő elvárná. Ritalin - így hívják ezt a bizonyos "gyógyszert", amely valójában nem gyógyít, csupán tüneteket nyom el... Tulajdonképp semmilyen döntési joggal nem rendelkezem és bárhogyan is szeretném nem tudom megfékezni a volt feleségemet ebben az elmebeteg helyzetben.

Ahogy a cikk is leírja " A drogrendészeti Hivatal a II-es jegyzéken szereplő kábítószerek csoportjába sorolja– ugyanabba a csoportba, mint a kokaint, a morfiumot és az amfetaminokat. " Ezenkívül még 100 !!! dolog előfordulhat amit a betegtájékoztató leír pl : a hallucináció, öngyilkos gondolatok, paranoia, levertség, agresszió, pánikroham... 

Kérdem én: Megéri kockázatot vállalni csak azért, hogy kevésbé legyen égő az anyának és könnyebb a tanároknak??


Azt mindenki leszarj@, hogy ezzel mekkora károkat okozhatnak a függőség mellett egy fejlődésben lévő, egészséges, életvidám kisfiú szervezetének?! 

Szerintetek lehet más megoldás? Kérlek olvasd el a linket és Oszd meg az írásommal együtt. 
Köszönöm: Hantos Attila, egy aggódó apa..! 
Forrás, Attila Hantos