Szívszorító! A kukások hangokat hallottak az egyik szemeteszsákból… szinte felfoghatatlan amit benne találtak..! - Ti mit tettetek volna hasonló helyzetben?!


Szívszorító! A kukások hangokat hallottak az egyik szemeteszsákból… szinte felfoghatatlan amit benne találtak..! Meghűlt a vér az ereikben, amikor kinyitották.


A koszos bűzölgő csomagok minden kukás életében jelen vannak, ebben nincs semmi különös. De arra, ami azon a napon történt, sokáig emlékezni fognak.

Aznap, amikor a történetben szereplő két szemetes a napi munkájukat végezte, olyan dologgal találkoztak, amit életükben soha nem fognak elfelejteni.

Éppen dobálták be a szemetes zacskókat a kocsiba, amikor az egyikből furcsa hangot hallottak. Azonnal tudták, hogy valami nincs rendben és úgy döntöttek, kinyitják a szemetes zsákot.

Mikor kinyitották, nem hittek a szemükben. Egy kiéheztetett, apró kis cicus volt benne!


De ez még nem volt minden! Aki kidobta a macskát, még egy adag benzint is öntött rá. A cica szó szerint az életéért küzdött abban a zacskóban.
A két férfi azonnal bevitte a rémült állatot az állatorvoshoz. Ő azonnal kezelésbe vette és mindent megtett a cica egészségéért. Köszönjük, hogy vannak még ilyen emberek! Az isten áldja meg őket!