A jó életbe..! 30 Forintos hagyma miatt 300 ezerre büntette a NAV az idős bácsit.. Figyeljétek MI történt: - Ossza meg, akit szintén felháborít!


A rohadt jó életbe! Most olvasom. Idős bácsi összerakja áruját, megy haza. Hagymát árult. Majd utána rohan egy nő, hogy legalább egyet adjon.. 


Oda is adja. De mennyivel tartozom? Ugyan, már. Semmivel. De nem. Ingyen nem fogadom el. Jó, akkor adjon 5o Ft-ot. Ez megtörténik. Majd a "hölgy" előveszi az igazolványát NAV ellenőrzés. Számla nélküli eladás. 3oo.ezer Ft-os büntetés.Az első reakcióm: Anyád miért szült meg?De jogilag, én ezt kurv@ra megfordítanám.) Ellenőrzésre jogosult személy, megtévesztő magatartást tanúsít.Szánalomra, segítségre szorulónak mutatja magát,amire , emberileg reagálnak. Tekintettel, hogy az ember társaink segítségét, már a 10 parancsolat is leíirja.) Alapjában véve AJÁNDÉKOZÁS történt. A megajándékozott szóval, vagy némi kis viszonozással ezt akár meg is köszönheti.Ezt, saját akaratából teszi.


Na most. Ha én NAV vezető lennék. Én. ezt a 3oo ezres büntetést vele fizettetném ki. Indokaim:Az emberi jóindulat, segítőkészség nem büntetendő.Azokat az embereket keressék meg,akik a társadalomnak tényleges kárt okoznak. De azokat nagyon. Akinek ilyen "fogása" van, én kirúgnám.