A rákkutató intézet figyelmeztet mindenkit! EZ a legnagyobb rákkeltő termék a világon, mégis napi szinten fogyasztjuk és adjuk a gyerekeinknek! ÍGY készül: Videó!


Sajnos gyermekeinknek is szinte napi szinten adjuk, ami óriási hiba és ezzel nagy veszélybe sodorjuk őket. Ez nem más, mint az egész világon az egyik legelterjedtebb termék, a virsli.A virsli nagy feldolgozó gyárakban húsipari melléktermékekből, és rendkívül rossz körülmények között készül. A gyárak mindenféle melléktermékeket használnak az előállítása során, amit már más élelmiszer készítéséhez nem tudnak felhasználni. 

Így kerül bele: állati lábak és fejek, vagy a zsírszövet és a bőr. 


Ezek a maradványokat megdarálják, majd összekeverve egy sűrű pasztát készítenek belőle. Végül pedig rengeteg vegyi adalékanyagot adnak hozzá amiatt, hogy ehetőre javítsák az ízét! Ilyenkor hatalmas mennyiségű só, nátrium-glutamát (MSG), kukorica szirup, nitrátok, ízfokozók, tartósítók és más vegyi anyagok kerülnek az alapanyagba. Az ilyen húsipari termékek fokozottan növelik a hasnyálmirigyrák kockázatát, ami az University of Hawaii tanulmánya szerint eléri még a 70%-ot is! 


Az Amerikai Rákkutató Intézet azt állítja, hogy napi 1 virsli vagy hot dog fogyasztása minimum 20%-al növeli a vastag- és végbélrák kialakulásának kockázatát. 
Nézd meg a videót hogyan készül!

Kérjük oszd meg TE IS, hogy minél több ember tudjon erről! Ne fogyasszunk és ne adjunk gyermekeinknek ilyen ételeket!