Borzalmas dolog történt!! A 8 éves kislányom azóta is megállíthatatlanul zokog..! Nyugodj békében drága Alíz! Könyörgöm egy megosztással segítsetek előkeríteni azt az "embert" aki ilyen szörnyűséget tett velünk! - OSSZÁTOK!


Kedves mindenki! Még mindig zokogva írom eme sorokat. Tegnap hajnalban ugyanis szörnyű dolog történt velünk, amit senkinek sem kívánok! 


Egy "embernek" nehezen nevezhető valaki fogta magát és (vélhetően a kerítésen át bedobva a csomagot) megmérgezte a mi egyetlen és nagyon szeretett kutyánkat, a 4 éves Alíz-t, aki egy gyönyörű német juhász kutya volt. Szolnokon, a Bem utcában. Férjem arra kelt fel hajnal 4 órakor, hogy szokatlan hangokat hall a külső konyhából. Alíz volt az, akivel szögekkel teli felvágottat és különböző húsdarabokat etettek meg, méreggel átitatva. Mire reggelre beértünk vele (a szolnoki Bonifác Állatorvosi Rendelőbe) már késő volt.. nem bírta  szervezete szegénynek ezt a sok mérget és a szögek is felvágták a gyomrát, belső vérzést okozva neki.. Állatorvos tudja ezt igazolni! Hatóságokhoz is fordultunk, de ismerve az internetes média erejét, jobbnak láttam, ha ezt itt is megosztom mindenkivel! Kerüljön elő az a gazember, aki ezt merte tenni a család szeretett kutyájával. 


A 8 éves kislányom Fanni, azóta is megállíthatatlanul zokog.. és én is! Isten áldjon Alíz! Nyugodj békében! Nagyon szerettünk, sose feledünk! Szépen kérem ossza meg minél több mindenki, ezzel is segítve ennek az "embernek" az előkerülését! Nem úszhatja meg tettét! Aki ezt egyszer megtetette, szinte biztos, hogy újra gyilkolni fog! Kedves szolnokiak, mindenki! NE hagyjuk! Hálásan köszönöm,
Kovács Erika