BOTRÁNY! Vajna Tímea kíméletlen üzenetben válaszolt Kulka Jánosnak és mindenkinek, aki támadta őt! Üzenetén egy ország háborodott fel: "János! Na most akkor jól figyelj és mindenki más is, aki engem mert.." - Kérjük ossza meg az, akinek nagyon elege van már ebből a nőből!


Budapest - Több korábbi cikkünkben is már írtunk arról, ami az elmúlt napokban történt Orbán Ráhel és szülés botránya körül. Ez a dolog olyan horderejű volt, ami miatt számos hazai híresség és "celeb" kinyilvánította véleményét.


Legutóbb az ország kedvenc Vajna Tímeája adott hangot igencsak megosztó véleményének, reagálva arra, amiért nagyon csúnyán megszólták, illetve bántották őt. Nem is kellett sokat várni reakciójára, ami mondhatni egyedülálló, hiszen erre még nem volt példa a hazai médiában és "celeb" életben, hogy valaki az összes kritizálójának ilyen kemény szavakat üzenjen. Tímea, ahogy mindig is szokta, most is az Instagram oldalán adott hangot véleményének. Szavait változtatás nélkül, onnan idézzük:

"Kedves János, és egyben kedves minden korábbi kritizálóm, akinek savanyú a szőlő!
Jó látni, hogy még mindig ilyen fontos média személyiség vagyok, hogy ennyien üzentek és reagáltok soraimra. Én továbbra is úgy tudom, hogy szólásszabadság és demokrácia van Magyarországon is. Valóban helyesen mondtátok, hogy híres közszereplőként szavaimnak súlya van. Ezért érzem úgy, hogy most válaszolok mindenkinek, aki korábban nekem üzent:


Ahogy eddig sem, most sem akarok senkit sem bántani szavaimmal, amiket írok, azt úgy is gondolom, még ha a magyar emberek zömének ez nem is tetszik, mert ők mindig is máshogy álltak a világhoz. Nézzétek meg Amerikában mi van.. Összehasonlíthatatlan a felfogás. Kedves és mélyen tisztelt Kulka János és minden korábbi és leendő kritizálóm. Igazán értékelem az időtöket, amiket a nekem fogalmazott leveletekbe fektettetek, de ezúton kérem, hogy egyszer és mindenkorra felejtsetek el. Ahogy eddig sem, azután sem fognak rám hatni soraitok, egyszerűen azért, mert nem gondolom úgy, hogy "meggondolatlan kirohanásból" írnám őket továbbá azt sem gondolom, hogy "vissza kellene fognom" magam. De köszönöm, hogy ennyire törődtök velem."

Puszillak bennetek,
Vajna Tímea