Csak egy átlagos magyar anyuka vagyok, de most nagyon "kéne a lóvé"! Vagy mondjátok meg őszintén.. Netán én csinálok valamit rosszul?! Kérlek segítsetek a válaszaitokkal!


Csak egy átlagos magyar anyuka vagyok. Budapesten a VII. kerületben élek 2 gyermekemmel. A múlt héten megjött a fizetésem. Befizettem a számlákat: villany, víz, gáz, közös költség, telefon, és maradt még pár tízezer forintom. A gyerek kinőtte a cipőjét, vettem egyet és utána be is kellett vásárolni, merthogy vacsorázni is illik.


Nem eszünk bélszínt, pedig néha az is jólesne, libamájas szendvicset se uzsonnázunk. Hétfőn jár le a határideje az iskolai ebédbefizetésnek, meg új BKV-bérletet is kéne vennem, mert autóra nem futja. A húszéves fiam meg albérletbe akar menni. Kéne a lóvé. Nagyon. Hogy mire megy el a pénzem? Arra, hogy egyik napról a másikra létezem.. Létezem, de nem élek..


Tudom... Felelőtlenség volt milliárdok nélkül családot alapítani, inkább el kellett volna húzni külföldre? Lehet. Még nem késő. Ahhoz, hogy Magyarországon életben maradj, életművésznek kell lenned. Várjunk csak, most nézem a pénztárcámat, még csak szeptember 20-a van, és hány forintom is maradt? Most mit csináljak? Kitől kérjek kölcsön? Ebben a hónapban már családi pótlék sem jön, mert azt augusztus végén utalták. Abból vettük meg a füzeteket és egy új tornazsákot is. Nem baj, jó ez így, nem kellenek ide magasabb bérek, ha eddig megvoltunk, ezután is megleszünk.
Tisztelettel,
Csak egy átlagos magyar anyuka... Vagy nincs igazam?! Segítsetek!