Dagad a botrány! Orbán Ráhel miatt veszítheti el munkáját a Szent Imre Kórház főorvosa! Felháborító az oka, mutatjuk: - Igaz magyarként, kérjük ossza meg az, aki szerint is vérlázító, hogy ez megtörténhet ma Magyarországon!


Budapest - Tovább gyűrűzik a botrány Orbán Ráhel és szülése körül. Mint több cikkben is beszámoltunk róla, kettő nappal ezelőtt sikeresen életet adott 2. gyermekének Orbán Ráhel a budapesti Szent Imre Kórház szülészeti osztályán. Ám ebből  hatalmas botrány kerekedett, mert mint ismeretes Orbán Ráhel egy előre befizetett szobájából szó szerint kipenderítettek egy éppen szintén ott fekvő és szülés előtt álló kismamát.


Ma 2018.09.20 virradóra még a Szent Imre kórház akkor ügyeletes főorvosa is reagált az ügyben, melyben elmondta őszinte álláspontját, amire oly sokan vártak, ugyanis a főorvos nyílt levélben fakadt ki és vallott meglepő őszinteséggel a történtekről. Korábban közétett sorait változtatás nélkül közöljük:

"Szívből sajnálom, a történteket, de nem volt más választásom, ugyanis fentről jött az információ, hogy fel kell szabadítanunk a szobát. Az állásommal és a karrieremmel játszottam volna, ha ezt nem teszem meg. 3 gyermekem van, etetnem és taníttatnom kell őket, én nem tehettem kockára a családom boldogulását. Úgy ítéltem meg, hogy nem lesz belőle akkora probléma, ha áthelyezzük Önt egy másik szobába. Ezúton kérem Öntől a szíves elnézését és nagyon sajnáljuk a történteket, amit már sajnos nem csinálhatunk vissza. Szívből kívánok Önnek és gyermekének jó egészséget. Remélem eljutnak Önhöz a soraim."

Egy demokratikus országban ennek nem szabadna gondot okoznia, de úgy tűnik, nálunk másképpen kezelik a "demokrácia" fogalmát. Most délután kaptuk a hírt, miszerint a titoktartási szerződését megszegve, ennek következményeként azonnali hatállyal elbocsájtják az Orbán Ráhel szülését levezénylő az akkori ügyeletét ellátó Szent Imre Kórház főorvosát. - nyilatkozta Dr. Hemző Erika a Szent Imre kórház orvosigazgatója. Mikor megkérdeztük, hogy ennek mi köze lehet Orbán Ráhel-hez és a Miniszterelnökhöz csak annyit közöltek, hogy "minden". Ám további információval nem voltak hajlandóak szolgálni az esettel kapcsolatban. - nyilatkozta a 24.hu

FELHÁBORÍTÓ, hogy napjainkban ez valóban megtörténhet, és egy a "felsőbb körökbe" tartozó emberek így játszadozhatnak a másik ember életével, munkájával. Mint megtudtuk, a neve elhallgatását kérő főorvos nagyon régóta erősítette a Szent Imre kórház sorait, és nagyon szerették mind a betegek, mind a kollégái. Abban biztosak vagyunk, hogy ez az ügy nem marad ennyiben. Amint friss információval tudunk szolgálni, frissítjük a cikkünket. Addig arra kérünk mindenkit, egy megosztással jelezze, aki szerint is felháborító, hogy ez megtörténhet ma Magyarországon!