Döbbenet! Első nap megverték a börtönben a soroksári futó nő gyilkosát, aki brutális módon végzett 5 évvel ezelőtt a kocogó Krisztinával. Sokkoló mit üzent a férfi ezután a börtönből! - Mégis milyen büntetést érdemel az ilyen "ember"?


Friss értesülések szerint a feltételezhetően gyilkosságot elkövető férfit jelenleg is a rabkorházban ápolják, a felépülése kérdéses. 


Mint ismeretes pár napja kiderült az eddig is fogvatartott férfiről, hogy ő végzett 5 évvel ezelőtt a Soroksáron kocogó Krisztinával, de eddig megúszta, mert nem adott DNS mintát. 

Azonban most jutottak el a Rendőrök azokhoz az emberekhez, akik valaha Soroksáron éltek, és így R.Szilveszterhez is. A DNS minta azonnal egyezést mutatott, és tudták, hogy ő a tettes. Egy helyi lakos azt is elmesélte, hogy a gyilkosság időpontjában látták R.Szilvesztert szétkarmolt arccal, de nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget, mivel a részeges hajléktalan furcsa életmódot élt. 

A börtönben cellatársai verték meg a gyilkossággal vádolt férfit, akinek eltörtek a bordái, az összes fogát kiverték, és további súlyos sérüléseket okoztak neki.


A bántalmazott, vélhetően pszichés zavarokkal is küzdő férfi ezek után sokkoló szavakat kezdett ordibálni az ott ügyeletes börtönőröknek és rabtársainak. Az egyik börtönőr tisztán emlékszik, ahogy azt hajtogatta, "ha élve kijutok innen ugyanezt fogom művelni a gyermekeddel is." - Üzente az egyedül maradt édesapának, akinek már 5 évvel korábban kegyetlenül végzett feleségével. Mégis mit gondoltok, mi lenne a megfelelő büntetés egy ilyen kegyetlen gyilkosnak? Mi bízunk a törvény igazságos ítéletében, és reméljük ezúttal tényleg a tettéhez méltó büntetésben részesítik a férfit.