Egy nap otthon hagytam Attilát, a férjemet és elmentem egyedül bevásárolni, talán 2 km-re járhattam a házunktól, amikor.. Kérlek segítsetek! Mit tennétek a helyemben?!


Visszamentem a férjemért, hogy segítsen, és a mai napig sem tudom felfogni a látványt, ami fogadott! A férjem a szomszéd lányával...

"Kedves Szerkesztő!

Remélem, tudsz rajtam segíteni! Egy nap otthon hagytam a férjemet a tévé előtt és elmentem bevásárolni. Talán 2 kilométerre járhattam a házunktól, amikor az autó motorja hirtelen leállt és nem tudtam újra beindítani.

Visszamentem a férjemért, hogy segítsen, és máig sem tudom felfogni a látványt, ami fogadott! A férjem a szomszéd lányával hempergett az ágyban! Én 32 éves vagyok,... a férjem 34, a lány meg csak 19! A férjem beismerte, hogy már fél éve találkozgatnak!

Egyszerűen nem tudom, most mihez kezdjek, kérlek, segíts!!!
Magdi"


"Kedves Magdi!
Annak, hogy ilyen rövid távolság megtétele után leáll az autó motorja, több oka is lehet. Először ellenőrizd, nem dugult-e el az üzemanyagtömlő. Ha tiszta, ellenőrizd az összes vezetéket ami a motorhoz vezet.

Szintén ellenőrizd az összes kábelt is, nincs-e valamelyik elszakadva. Ha a probléma még mindig fennáll, nézd meg, nem hibásodott-e meg az üzemanyag-szivattyú és kap-e a motor rendesen üzemanyagot.

Remélem, hogy tudtam segíteni!
János, a szerkesztő"